Jēkabpils "Lūši" nonāk soļa attālumā no Latvijas čempiontitula

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jēkabpils "Lūši" volejbolisti
Jēkabpils "Lūši" volejbolisti Foto: Sporta klubs Jēkabpils Lūši (Facebook)

Jēkabpils "Lūši" sestdien nonāca vairs tikai vienas uzvaras attālumā no triumfa "Credit24" Latvijas vīriešu volejbola čempionāta finālsērijā.

Finālsērijas trešajā spēlē "Lūši" izbraukumā ar 3-1 (25:21, 17:25, 25:17, 25:21) uzvarēja RTU/"Robežsardzi", sērijā līdz trim uzvarām panākot 2-1.

Uzvarētājiem 16 punktus guva Jānis Medenis, kamēr RTU/"Robežsardzes" rindās ar 15 punktiem atzīmējās Gatis Garklāvs.

Jēkabpils komanda pirmajā setā uzvarēja spraigā cīņā ar 25:21, tomēr otrajā setā iniciatīvu jau izdevās iegūt rīdziniekiem, kuri uzvarēja ar pārliecinošo 25:17, panākot neizšķirtu pa setiem 1-1. Turpinājumā gan spēles kontrole pārgāja "Lūšu" pusē, kuri pārliecinoši uzvarēja nākamajos divos setos un guva drošu panākumu arī visā cīņā.

Pirms nedēļas pirmajā spēlē RTU/"Robežsardze" savā laukumā pamanījās atspēlēties no divu setu deficīta un uzvarēt piecu setu mačā, bet dienu vēlāk "Lūši" ceturtajā setā atspēlējās no zaudējuma spēlē un arī uzvarēja piecu setu cīņā.

Finālsērijas ceturtā cīņa paredzēta svētdien Jēkabpilī, kur mājiniekiem būs iespēja nodrošināt titulu.

RTU/"Robežsardze" pusfināla sērijā ar 3-2 guva virsroku pār "Limbaži"/MSĢ komandu, savukārt "Lūši" ar 3-0 pārspēja "Daugavpils Universitāti". Abas komandas Latvijas meistarsacīkšu izslēgšanas turnīru sāka no pusfināla.

Bronzas sērijā līdz divām uzvarām "Daugavpils Universitāte" cīnās neizšķirti 1-1 ar "Limbaži"/MSĢ. Sērijas izšķirošā spēle notiks svētdien Daugavpilī.

Pērn Latvijas čempionātā pirmo reizi triumfēja "Lūši", kuri finālsērijā ar pārliecinošo 3-0 apspēlēja RTU/"Robežsardzi". RTU/"Robežsardze" ir desmitkārtēja Latvijas čempione.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu