Koncertzālē "Palladium Rīga" Džodžo Maijera un "Nerve" performance

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

13. aprīlī, sestdien, koncertzālē "Palladium Rīga" uzstājās elektroniskās mūzikas grupa "Nerve". Koncertu iesildīja pašmāju kolektīvs "Reactive Beats".

"Nerve" ir bundzinieka Džodžo Maijera (Jojo Mayer) projekts, kas attīstījās deviņdesmito gadu beigās Ņujorkā. Sākotnēji projekts bijis platforma eksperimentālai sadarbībai starp dīdžejiem, vizuālajiem māksliniekiem un publiku, taču laika gaitā tas izaudzis līdz pilnvērtīgai grupai.

"Nerve" mūziku Blūms raksturo kā plaša spektra elektronisko mūziku, sākot no «old-school jungle», "dubstep", "glitch beats" līdz pat "minimal" un "tech house". Galvenais grupas mērķis ir radīt autentisku 21. gadsimta mūziku.

Mūzikas zinātāji stāsta, ka"Nerve" izaicina attiecības starp cilvēka radošumu un digitālo tehnoloģiju, kā arī ir radījuši jaunu formu unikālai muzikālajai izpausmei. 

Džodžo Maijers un "Nerve" jau iepriekš ir uzstājušies Latvijā.

Foto: Džodžo Maijera performance koncertzālē «Palladium».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu