Astoņi Zodiaka pārīši, kuru attiecībās nekas nav gludi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pexels

Ir dzirdēts, ka pretpoli vienmēr pievelkas, tomēr daudzi pāri šķiras, jo nespēj pārvarēt domstarpības, kas rodas raksturu nesaderības dēļ. 

Astrologi vēsta par astoņiem Zodiaka pāriem, kuru attiecības mēdz nonākt strupceļā. 

Auns un Vēzis

Šiem abiem reti kad izdodas uzturēt saticīgas attiecības, jo Auni nereti uzvedas egoistiski, bet Vēzis vēlas, lai viņu lutina un par viņu rūpējas. Rezultātā šo abu Zodiaka zīmju attiecības nereti nonāk strupceļā. 

Vērsis un Lauva 

Šo abu Zodiaka zīmju pārstāvju attiecības esot lemtas neveiksmei, jo abu šo zīmju pārstāvji ir stūrgalvīgi un īpaši lepni. Abi visai bieži strīdas un neviens nevēlēsies pirmais strīdu izlīdzināt. 

Dvīņi un Jaunava 

Kamēr Jaunavām nepieciešama kārtība un paredzamība, Dvīņiem nepatīk neko plānot. Tāpēc šīm Zodiaka zīmēm būs visnotaļ grūti rast kompromisu. 

Vēzis un Svari 

Astrologi norāda - lai arī no malas varētu šķit, ka Vēzis un Svari spēj izveidot ideālu savienību, tas neesot gluži tā. Vēzis tieksies rūpēties par tuviniekiem, kamēr Svari vēlas darīt laimīgus pilnīgi visus apkārtējos. 

Mežāzis un Svari 

Mežāži ir ļoti nopietni - viņi nenogurstoši strādā pie savu mērķu sasniegšanas. Savukārt Svari nereti vēlas vienkārši labi pavadīt laiku. Abu šo Zodiaka zīmju pārstāvjiem būs diezgan grūti atrast vienojošo attiecībās. 

Skorpions un Ūdensvīrs 

Skorpioni ir jūtīgi un kaislīgi, bet Ūdensvīri - gudri, racionāli un ar analītisku domāšanu apveltīti. Astrologi norāda: attiecībās traucēšot tas, ka vieni vēlēsies klausīt sirdij, kamēr otri - prātam. 

Strēlnieks un Zivis 

Strēlniekiem nepatīk saistības un viņi parasti nevēlas nopietnas attiecības, bet Zivis esot gluži pretējās domās. 

Auns un Mežāzis 

Auni esot diezgan neprognozējami un reti domā, pirms dara. Savukārt Mežāži ir ļoti pragmatiski un vienmēr vēlas pieņemt pareizos lēmumus. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu