Četrus gadus vecs zēns ASV atrod ieroci un nejauši iešauj sev galvā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ierocis. Ilustratīvs attēls
Ierocis. Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Kāds četrus gadus vecs zēns ģimenes draugu mājā ASV Floridas štata pilsētā Oklendā atradis ieroci un nejauši iešāvis sev galvā, ziņo CNN. Šāviens gan nav bijis nāvējošs un pašlaik bērns atlabst slimnīcā.

Puikas vectēvs Ramons Praiss atklāj, ka 27. martā esot saņēmis zvanu no meitas, kura esot kliegusi klausulē un teikusi, ka četrus gadus vecais Navauns Džeksons esot iešāvis sev galvā. 

Zēns bija atradis ieroci ģimenes drauga Terensa Vilsona mājā - tas gan tur atradās nelegāli, jo Vilsonam bija noteikts aizliegums turēt mājās ieroci. Ierocis bija nolikts gultā zem spilvena, nenobloķēts un pielādēts. Policija vīrieti apsūdzējusi un sodīs par neatļautu ieroča glabāšanu un kaitējuma nodarīšanu bērnam.

"Tas bija ļoti bezatbildīgi," norāda Ramons Praiss. "Diemžēl tas bija mans mazdēls, kurš par šo bezatbildību samaksāja."

Pēc negadījuma zēns tika ātri nogādāts slimnīcā, kur sākās cīņa par viņa dzīvību vairāku dienu garumā. Ārstu prognozes nebija iepriecinošas, un ģimene domāja, ka bērns dzīvību zaudēs. Nedēļu Navauns nekustīgi gulēja slimnīcas gultā mākslīgi izraisītā komā.

"Viņš ir atvēris acis, sācis žāvāties un klepot, kustināt rokas un kājas. Tas ir brīnums un mēs esam ļoti laimīgi," rakstīja Ramons Praiss savā "Facebook" profilā 3. aprīlī.

Zēns vairs neatrodas kritiskā stāvoklī, taču šāviens ir nodarījis neatgriezeniskus smadzeņu bojājumus. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu