"Mavericks" ģenerālmenedžeris: Porziņģis un Dončičs ir spējīgi paveikt iespaidīgas lietas (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kristaps Porziņģis un Luka Dončičs
Kristaps Porziņģis un Luka Dončičs Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" ģenerālmenedžeris Donijs Nelsons atzinis, ka latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis pārī ar slovēni Luku Dončiču ir spējīgi paveikt iespaidīgas lietas. 

"Porziņģis un Dončičs ir spējīgi paveikt maģiskas un iespaidīgas lietas. Cerams, ka viņi šeit būs vismaz 22 gadus," smejoties atzina Nelsons.  

"Mavericks" komanda savu dalību NBA šosezon jau ir noslēgusi. Regulārajā sezonā tā izcīnīja 33 uzvaras, ierindojoties 14. vietā Rietumu konferencē. 

Sezonas noslēgums organizācijai padevās īpaši emocionāls, jo par basketbolista karjeras noslēgšanu paziņoja "Mavericks" kluba leģenda Dirks Novickis.  Novickis atvadu mačā guva 20 punktus un izcīnīja desmit atlēkušās bumbas. Vācietis visu savu NBA karjeru pavadīja "Mavericks" rindās, Dalasas komandas kreklā nospēlējot 21 sezonu.

Galerija: Kristaps Porziņģis - jaunais Dalasas "Mavericks" basketbolists

Sagaidāms, ka nākamajā sezonā vienība uzlabos savu bilanci, jo komandas sastāvā būs liepājnieks Kristaps Porziņģis. 

Nelsons arī atzina, ka cer uz ilgu sadarbību ar divām jaunājām kluba zvaigznēm.

"Cerams, ka Porziņģis un Dončičs būs kopā ilgu laiku," atzina Nelsons. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu