Otrdienas horoskops: 16. aprīlis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Horoskops otrdienai, 16. aprīlim.

AUNS Neskrien notikumiem pa priekšu, ļauj visam ritēt savu gaitu. Ja būsi gana pacietīgs un piesardzīgs, spēsi sasniegt vērā ņemamus rezultātus. Dienas otrajā pusē esi vērīgāks pie auto stūres.

VĒRSIS Būsi tā ieracies darbos, ka neredzēsi tiem ne gala ne malas. Centies būt nedaudz apdomīgāks ar veicamo pienākumu apjomu, neļauj sev iedzīvoties pārslodzē! Dienas izskaņā ātrāk dodies pie miera.

DVĪŅI Centies novērtēt sasniegtos rezultātus, neuztvert dzīvē notiekošo kā pašu par sevi saprotamu. Zvaigznes iesaka veltīt vairāk uzmanības garīgām vērtībām. Attiecībās ar mīļoto iespējamas nelielas nesaskaņas.

VĒZIS Daudz labprātāk vērosi visu no malas, atturēsies no aktīvas iesaistīšanās notiekošajos procesos. Šis var izrādīties atbilstošs mirklis, lai pabūtu vienatnē, izvērtētu esošos panākumus, nospraustu jaunus plānus.

LAUVA Centies sakopt visus spēkus un par katru cenu īstenot iecerētās lietas, jo rezultāts noteikti neliks par sevi vilties. Zvaigznes iesaka būt piesardzīgam, risinot ar tieslietām, birokrātiskām niansēm saistīto.

JAUNAVA Neuztraucies par sīkām nebūšanām, saglabā pēc iespējas skaidrāku mērķa apziņu un ticību panākumiem! Nav izslēgts, šodien var aktualizēties ar nekustamo īpašumu saistītais.

SVARI Šodien droši vari veltīt laiku dažādu formalitāšu kārtošanai. Ne reizi vien var nākties saskarties ar valsts institūcijām. Zīmīgs brīdis tiem Svaru zīmes pārstāvjiem, kuri darbojas finanšu sektorā.

SKORPIONS Nekādi negribēsi pieņemt svešus noteikumus. Taču zvaigznes iesaka būt nedaudz piekāpīgākam, pretimnākošākam. Tev noteikti ir vērts ieklausīties pieredzējušāku kolēģu ieteikumos!

STRĒLNIEKS Neieslīgsti pārlieku nopietnās diskusijās par to, kam īsti ir taisnība, it sevišķi tas attiecas uz maznozīmīgiem jautājumiem. Centies paveikt tiešos pienākumus un nodoties mierīgai atpūtai!

MEŽĀZIS Iespējams, nāksies papildināt savas zināšanas, pieslīpēt profesionālās iemaņas. Rēķinies, ka prasmju bagātināšana var būt visai dārgs pasākums, taču ieguldītie līdzekļi noteikti atmaksāsies!

ŪDENSVĪRS Piemērots brīdis sarežģītu tehniskas dabas jautājumu risināšanai. Pateicoties savai profesionalitātei un organizētībai, spēsi tikt galā ar šķēršļiem, kuri šodien radīsies tavā priekšā.

ZIVIS Šobrīd lieti noderēs tev piemītošās spējas paredzēt notikumu gaitu. Tavs noslēpumainais un intriģējošais tēls ļaus piesaistīt vēlamo personu uzmanību. Vakarpusē atrodi brītiņu, ko veltīt savām atvasītēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu