"Lakers" atlaistais Voltons apstiprināts par "Kings" galveno treneri

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Lebrons Džeimss un Lūks Voltons
Lebrons Džeimss un Lūks Voltons Foto: Reuters/ScanPix

Pagājušajā nedēļā no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Losandželosas "Lakers" atbrīvotais galvenais treneris Lūks Voltons stājies pie Sakramento "Kings" stūres, ziņo viņa jaunā darba vieta.

"Kings" neatklāj darījuma detaļas, bet nedēļas nogalē "The Athletic" apskatnieks Sems Emiks ziņoja, ka "Kings" ģenerālmenedžeris Vlade Divačs ar Voltonu panācis vienošanos uz četriem gadiem.

Voltons tikai piektdien pēc abpusējas vienošanās tika atbrīvots no "Lakers" galvenā trenera amata. Pašlaik 39 gadus vecais Voltons par "Lakers" stūrmani kļuva 2016.gadā, tomēr nevienā no trim sezonām komanda nespēja iekļūt izslēgšanas turnīrā. Tas neizdevās arī šogad, lai gan pērn vienības sastāvu papildināja NBA superzvaigzne Lebrons Džeimss, kurš gan sezonas laikā cīnījās ar veselības likstām.

Informācija, ka Voltons varētu aiziet no "Lakers" galvenā trenera amata, bija jau kādu laiku.

Voltonam tā bija pirmā pieredze kādas NBA komandas galvenā trenera amatā, bet pirms tam viņš kā asistents strādāja Memfisas "Grizzlies" un Goldensteitas "Warriors" vienībās.

Tikmēr "Kings" ceturtdien no galvenā trenera amata atlaida Deividu Jēgeru.

Speciālists atlaists pēc tam, kad "Kings" jau 13.gadu pēc kārtas nespēja sasniegt NBA izslēgšanas turnīru. Tiesa, ar 39 uzvarām 82 spēlēs Sakramento vienība tik un tā sasniedza labāko uzvaru/zaudējumu bilanci šo 13 sezonu laikā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu