Notiks Latvijas hokeja izlases jaunās formas prezentācija

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Latvijas hokeja izlases kandidātu treniņš
Latvijas hokeja izlases kandidātu treniņš Foto: Edijs Pālens/LETA

Šodien tirdzniecības un izklaides centrā "Akropole" norisināsies Latvijas hokeja izlases jaunās formas prezentācija.

Prezentācija t/c "Akropole" ledus arēnā sāksies plkst.15.

Tajā piedalīsies Latvijas hokeja izlases spēlētāji, Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Aigars Kalvītis un "Akropole" vadītājs Kaspars Beitiņš.

Pasākuma ietvaros notiks arī LHF un t/c "Akropole" sadarbības līguma svinīgā parakstīšana.

Latvijas valstsvienība pirmās pārbaudes spēles aizvadīs piektdien un svētdien, kad Meribelē viesosie pie Francijas izlases.

Uz Franciju dosies 14 uzbrucēji, deviņi aizsargi un divi vārtsargi, bet pārējie hokejisti aizvadīs treniņus "Volvo" hallē.

Tā kā Latvijas nacionālā valstsvienības galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Omskas "Avangard" turpina spēlēt Gagarina kausa izcīņas finālā, Latvijas izlases groži šobrīd uzticēti Artim Ābolam, Edgaram Masaļskim un Valērijam Kuļibabam. Savukārt par fizisko sagatavotību rūpējas Ēriks Visockis.

Pēc mačiem ar Francijas izlasi Latvijas valstsvienībai nākamie mači paredzēti savu skatītāju priekšā, kad 24. un 25.aprīlī "Arēna Rīga" tiks uzņemta spēcīgā Krievija. Biļetes uz šīm spēlēm var iegādāties "www.bilesuserviss.lv".

Savukārt pēdējās pārbaudes spēles Latvijas nacionālajai valstsvienībai paredzētas 3. un 4.maijā izbraukumā pret Šveici.

Pasaules čempionāts Slovākijā sāksies 10.maijā, bet Latvijas valstsvienība Bratislavā tiksies ar Austrijas, Šveices, Itālijas, Čehijas, Krievijas, Zviedrijas un Norvēģijas nacionālajām izlasēm. Iekļūstot četru labāko komandu pulkā, izlase garantēs dalību ceturtdaļfinālā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu