Miljonārs no Sanktpēterburgas cels grandiozu akvaparku Igaunijā (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Līvu akvaparks". Ilustratīvs attēls.
"Līvu akvaparks". Ilustratīvs attēls. Foto: Lita Krone/LETA

Sanktpēterburgas miljonārs Andrejs Katkovs gatavojas celt akvaparku Igaunijas Narva - Jēsū pilsētā, kas atrodas valsts ziemeļaustrumos.

Katkova holdings "Noorus Hotels Group", kas pārvalda viesnīcas Sanktpēterburgā un Igaunijā, akvaparka celtniecību līdzās Narva - Jēsū viesnīcai "Noorus Spa" gatavojas sākt jau maijā un pirmos viesus cer uzņemt nākamā gada vasarā.

Akvaparks, kura platība būs gandrīz 2000 kvadrātmetri, iecerēts kā daļa no jau esošā viesnīcu kompleksa, kas šobrīd ietver viesnīcas "Noorus Spa" un "Noorus Inn", vēsta Krievijas mediju grupa RBK.

Kā pastāstījis viesnīcu operatorkompānijas "Noorus" valdes loceklis Filips Dolžkovs, akvaparku cels Zviedrijas kompānija "Hydrosport".

Plānoto investīciju apmēri netiek izpausti, bet kompānijas "Bekar" eksperti lēš, ka tie varētu sasniegt aptuveni astoņus miljonus eiro.

Pēc Dolžkova teiktā, iecerēts, ka jaunais akvaparks piesaistīs gan tūristus no Eiropas un Krievijas, pirmām kārtām atpūtniekus no Sanktpēterburgas, gan pašas Igaunijas iedzīvotājus, jo šai reģionā ģimenes izklaižu piedāvājums nav īpaši liels.

Holdingā "Noorus Hotels Group" līdz ar minētajām Narva-Jēsū viesnīcām ietilpst arī viesnīca "Grand Peterhof" pie Sanktpēterburgas. Katkovs pārvalda arī Igaunijas Sillamē ostu, viņam pieder būvmateriālu rūpnīca "Penoplex" un viņš ir Karēlijas lielākās foreļu saimniecības "Nord Ost Ribprom" līdzīpašnieks.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu