VP nāk klajā ar pirmā ceturkšņa rezultātiem cīņā ar nelegālo akcīzes preču apriti (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/Valsts Policija

Šī gada pirmajos trīs mēnešos saistībā ar nelegālo akcīzes preču apriti Valsts policija (VP) kopumā veikusi 961 reidu, vēsta VP "Facebook" lapā pieejamā informācija. 

Reidu laikā tika pārbaudītas izklaides, tirdzniecības vietas, adreses un uzskaitē esošās personas, vēsta VP "Facebook" lapā pieejamā informācija.

Statistikas dati liecina, ka šajos trīs mēnešos uzsākti 127 kriminālprocesi, bet saistībā ar pārkāpumiem par akcīzes precēm aizturētas 377 personas, no tām 43 kriminālprocesu ietvaros.

Tāpat šajā laika periodā par pārkāpumiem, kas saistīti ar akcīzes precēm, Valsts policijas amatpersonas sastādījušas 1135 administratīvo pārkāpumu protokolus.

Foto: Facebook/Valsts Policija

Kopumā janvārī, februārī un martā policisti izņēmuši 15 101, 37 litrus nelegālā alkohola, no kuriem lielāko daļu sastāda tieši nezināmas izcelsmes alkohols - 14 477, 33 litri.

Tāpat izņemto cigarešu apjoms mērāms miljonos, kopumā šajos trīs mēnešos izņemtas 2 637 934 nelegālās cigaretes, no kurām visvairāk 1 320 278 ar Baltkrievijas akcīzes markām, bet 1 205 143 bez akcīzes markām, kā arī izņemti 36 825, 87 litri nelegālie naftas produkti.

#Atkrāpies! ir pretkrāpšanas kustība, kurā apvienojušās Latvijas valsts pārvaldes iestādes, kas cīnās pret krāpniecību dažādās jomās un izpausmēs, kā arī Latvijas iedzīvotāji un organizācijas, kas stingri iestājas pret jeb kāda veida krāpšanu.

Foto: Publicitātes foto

Vairāk informācijas un iespēja iesaistīties kustībā: ŠEIT

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu