"Arsenal" atgriežas Anglijas premjerlīgas pirmajā četriniekā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Treimanis un "Arsenal" futbolisti.
Treimanis un "Arsenal" futbolisti. Foto: Reuters/ScanPix

Londonas "Arsenal" komanda pirmdien atgriezās Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta kopvērtējuma pirmajā četriniekā.

"Arsenal" izbraukumā ar 1:0 (1:0) pārspēja "Watford" futbolistus.

Šīs spēles vienīgos vārtus jau cīņas desmitajā minūtē iesita Pjērs Emeriks Obamejangs, izmantodams pretinieka vārtsarga kļūdu, turklāt minūti vēlāk "Watord" palika mazākumā, kad sarkano kartīti par iesišanu pretiniekam ar elkoni nopelnīja mājinieku uzbrucējs un kapteinis Trojs Dīnijs.

"Arsenal" gan viena futbolista pārsvaru izmantot neizdevās, turklāt "Watford" divreiz pamanījās trāpīt pa titulēto pretinieku vārtu konstrukciju.

Tiesa, Londonas klubam tik un tā pirmo reizi šosezon premjerlīgā izdevās neielaist vārtus izbraukuma mačā.

"Mēs nekontrolējām spēli, kā to gribētu," pēc mača teica "Arsenal" galvenais treneris Unai Emerijs. "Pats svarīgākais bija gūt otros vārtus, kas mums diemžēl neizdevās."

Anglijas premjerlīgas kopvērtējumā līderei "Liverpool" ir 85 punkti 34 mačos, ar 83 punktiem 33 spēlēs seko Mančestras "City", bet pirmo trijnieku ar 67 punktiem noslēdz Totenhemas "Hotspur".

Ceturtā ar 66 punktiem ir Londonas "Arsenal", bet tikpat punktu 34 mačos ir Londonas "Chelsea", kamēr sestā ar 64 punktiem 33 cīņās ir Mančestras "United".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu