Kurucs: Pret Simonsu spēlēšu nesaudzīgi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rodions Kurucs un Bens Simonss
Rodions Kurucs un Bens Simonss Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas basketbolistam Rodionam Kurucam nav bail no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Filadelfijas "76ers" līdera Bena Simonsa un viņš turpinās spēlēt agresīvi pret šo spēlētāju, norādīja Bruklinas "Nets" pārstāvis.

"Nets" un "76ers" komandas šobrīd aizvada spraigu divcīņu NBA izslēgšanas turnīra Austrumu konferences ceturtdaļfinālā. Pēc diviem mačiem rezultāts sērijā līdz četrām uzvarām ir neizšķirts 1-1, bet nākamās divas spēles notiks Bruklinā.

Vienā no intervijā Simonss iepriekš bija izteicies, ka viņu sedz Džereds Dadlijs un "tas otrs puika", ar to domājot tieši Kurucu.

Latvijas basketbolistam šāds Simonsa izteikums neesot paticis, turklāt vienā no pirmdienas mača epizodēm Kurucs diezgan rupji pārkāpa noteikumus pret pretinieku.

"Mēs abi spēlējam ar lielu cīņassparu. Man nepatika tas, ko Simonss teica intervijā. Tagad gribu likt viņam iegaumēt manu vārdu," portāls "Clutchpoints.com" citē Kuruca teikto. "Es pret viņu spēlēšu nesaudzīgi. Būšu agresīvs un es no Simonsa nebaidos."

Kurucam šī ir debijas sezona NBA. Regulārajā čempionātā viņš 63 spēlēs vidēji iemeta 8,9 punktus un izcīnīja 3,9 atlēkušās bumbas. Savukārt divos "play-off" mačos viņam kopumā astoņi punkti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu