"Kārtīgs krievs!" Makgregors sveic Ovečkinu ar nokautu NHL spēlē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Boxing News Now/Twitter

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas trešajā spēlē starp Vašingtonas "Capitals" un Karolīnas "Hurricanes" vienībām izcēlās divu krievu hokejistu kautiņš - Aleksandrs Ovečkins pret Andreju Svečņikovu. Ar pārliecinošu nokautu uzvaru izcīnīja Ovečkins, kura veikumu novērtējis arī slavenais īru cīkstonis Konors Makgregors. 

30 gadus vecais Makgregors savā "Twitter" profilā veica ierakstu, kurā sveic Ovečkinu.

"Ovečkin, apsveicu! Kārtīgs krievs. Bija lieliski tevi satikt Maskavā, drīz atkal tiekamies. Viņi var bēgt, bet nevar paslēpties," raksta Makgregors. 

"Capitals" vienība sērijas trešajā spēlē atzina pretinieku pārākumu ar 5:0. Neskatoties uz iespaidīgo zaudējumu, Vašingtonas komanda joprojām atrodas vadībā visā sērijā ar 2-1. 

33 gadus vecais Ovečkins šosezon NHL regulārajā sezonā aizvadīja 81 spēli, kuru laikā sakrāja 89 punktus (51+38). Savukārt izslēgšanas turnīra laikā krievu hokejists paspējis gūt 3 punktus (1+2). 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu