Toreiz un tagad: kā mainījušās deviņdesmito gadu "Playboy" skaistules (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA, publicitātes

Nav noslēpums, ka vienu no leģendārākajiem seksa žurnāliem pasaulē Playboy rotā tikai skaistākās, šarmantās un pikantākās pasaules sievietes. Taču kā līdz ar gadiem mainījušās kādreiz tik populārās Playboy meitenes? Vai spējušas savu ārieni saglabāt tikpat pievilcīgu un seksīgu? Kā šobrīd izskatās 90. gadu slavenākās Playboy modeles?

 
Foto: TASS/LETA, publicitātes

Pamela Andersone

1991. gada februāra "Playboy" meitene

Kopš 1999.gada Pamela ir aktīva cīnītāja par dzīvnieku tiesībām. Viņa arī darbojusies dzīvnieku tiesību aizstāvju organizācijā PETA, kā arī ir pārliecināta vegāne. Turklāt arī iesaistījusies politiskajos procesos, 2008.gadā nosūtot atklātu vēstuli ASV prezidentam Barakam Obamam, pieprasot marihuānas legalizāciju, bet 2015.gadā atklātu vēstuli viņa adresēja Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam, lūdzot apturēt kuģi, kura kravā bija 1,700 tonnas Japānas vaļu gaļas.

 
Foto: AP/LETA, publicitātes

Stefānija Seimūra

1991. gada marta "Playboy" meitene

Stefānija karjeru turpināja kā supermodele, spēlējusi epizodiskas lomas kriminālseriālā «Likums un kārtība», kā arī mākslas filmā «Pollock». 2000.gadā Stefānija tika iekļauta pasaules seksīgāko sieviešu TOP 100, tur ieņemot godpilno 91. vietu.

Pēc 2000.gada viņas dzīve atgādināja idilli - precējusies ar ietekmīgu uzņēmēju, viņa sāka pārtikušas mājsaimnieces dzīvi, tomēr tai nebija lemts turpināties ilgi. Jau 2016.gadā gan viņa, gan viņas vecākais dēls Pīters stājās tiesas priekšā par neadekvātu rīcību un sēšanos pie stūres narkotisko vielu reibumā

 
Foto: Publicitātes foto

Korīna Hārnija

1992. gada jūnija "Playboy" meitene

Korīna turpinājusi karjeru kā aktrise un producente, kuras daiļrade gan diemžēl netika tikpat plaši novērtēta kā laiks Playboy zaķīša ādā. Viņas nākamais lielais slavas mirklis bija 2002.gadā, kad Korīna piedalījās epizodiskā lomā kulta kriminālseriālā «CSI: Lasvegasa».

 
Foto: Publicitātes foto

Ērika Elenjaka

1993. gada decembra "Playboy" meitene

Ērikas dzīve ir gājusi kā pa kalniem un lejām. Savu karjeru Elenjaka turpinājusi seriālā «Baywatch», tur atveidojot bezrūpīgo Šoniju Makleinu. Taču privātajā dzīvē ilgi cīnījusies ar ēšanas traucējumiem un pat tikusi hospitalizēta, kad bija kritiski novājējusi. Taču īsu laiku pēc tam viņa pieņēmās svarā tik ļoti, ka piedalījās «VH1» svara zaudēšanas šovā «Slavenību fitnesa klubs».

Atgriešanos uz TV ekrāniem viņa piedzīvoja 2010.gadā kulta seriālā «Bīstamās mājsaimnieces».

 
Foto: Reuters/LETA, publicitātes

Elle Makfērsone

1994. gada maija "Playboy" meitene

Iespējams, viens no veiksmīgākajiem Playboy zaķīšiem, kura karjeru turpinājusi gan kā supermodele, gan sabiedrības aktīviste. Kopš 2010.gada viņa arī vada TV šovu «Īrijas nākamā supermodele». Šobrīd Elle ir Eiropas vēstniece RED iniciatīvai, kuru dibinājis īru rokmūziķis Bono, lai vāktu līdzekļus cīņai pret AIDS, tuberkulozi un malāriju Āfrikas valstīs. Viņa ir arī «Unicef» labas gribas vēstnese.

 
Foto: Reuters/LETA, publicitātes

Sindija Krauforde

1996. gada maija "Playboy" meitene

Arī šīs supermodeles karjera bijusi gana veiksmīga. Krauforde aktīvi darbojusies skaistumkopšanas jomā, popularizējot dažādas skaistuma procedūras. Turklāt pati savu pirmo plastisko operāciju piedzīvojusi jau 28 gadu vecumā.

2005.gadā Krauforde laidusi klajā dizaina mēbeļu sēriju «Cindy Crawford Home Collection».

2011.gadā Krauforde atsākusi aktīvu modeles karjeru, bet 2015.gadā izdevusi biogrāfisku grāmatu «Pārtapšana» (Becoming).

 
Foto: AP/LETA, publicitātes

Klaudija Šīfere

1997. gada maija "Playboy" meitene

Klaudijai pieder rekords - viņa iekļauta Ginesa Pasaules rekordu grāmatā kā modele, kura visbiežāk gozējusies uz žurnālu vākiem. Klaudija arī izmēģinājusi roku aktiermākslā un redzama arī britu Ziemassvētku filmā «Tāda ir mīlestība» (Love Actually).

Šīfere arī darbojusies UNICEF, kļūstot par mākslas un izklaides atbalsta komitejas biedri, bet šobrīd ir šīs organizācijas labas gribas vēstnese Lielbritānijā.

 
Foto: AP/LETA

Naomi Kempbela

1998. gada decembra "Playboy" meitene

Šīs supermodeles lielākais izaicinājums ir bijusi viņas ādas krāsa - tāpēc līdz pat 1999. gada nogalei viņa vēl nebija parakstījusi nevienu līgumu ar kādu no kosmētikas kompānijām.

Viņa kopā ar Deivida Bovija sievu Imanu iesaistījusies kustībā «Diversity Coalition» un pat nosūtījusi atklātu vēstuli augstās modes dizaineriem, apvainojot tos rasismā.

Tāpat viņa izmēģinājusi karjeru mūzikā, 1994.gadā izdodot debijas albumu «Baby woman», piedalījusies neskaitāmos mūzikas videoklipos, filmējusies arī «Ali G Indahouse» un, starp citu, ir šova «Naomi Kempbelas supermodeļu skola» vadītāja.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu