"Ērkšķu" Monika vaļsirdīgi pastāsta par attiecību problēmām ar mīļoto sievieti (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dziedātājs Dainis Skutelis ģimeņu attiecību šovā "Tēt’, brauc mājās" nonāks “STV Pirmā!” projekta "Caur ērkšķiem uz... " otrās sezonas uzvarētājas Monikas ģimenē, kura, kā zināms, ir netradicionāla. Monika mūziķim atklās visas attiecību problēmas, kuras valda starp viņu un Maiju, kā arī neslēps vēl kādu interesantu faktu.

Monika audzina četrus bērnus un joprojām nav pārtraukusi attiecības ar Maiju - meiteni, ar kuru bija kopā jau 'Ērkšķu' filmēšanas laikā. 

Daini sagaidīja trīs kolorītas dienas, kuru laikā viņam nācās risināt gan ar bērnu nepaklausību saistītus jautājumus un krīzes, gan mierināt Moniku, kas ne reizi vien izplūda asarās.

Mūziķi gaida arī negaidīti pavērsieni - Monika atklāja, ka iemīlējusi citu sievieti, tāpēc jaunajam tētim vajadzēja palīdzēt pārtraukt pašreizējās attiecības, kuras, pēc viņa domām, nav veiksmīgas un nenāk par labu nedz pašai Monikai, nedz bērniem. 

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu