Zodiaka zīmes, kuras neveiksmēs vienmēr vaino citus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pexels

Vienmēr meklēt vainīgo jebkurā situācijā, nevis strādāt ar sevi un labot savus trūkumus. Astrologi norāda, ka ir Zodiaka zīmes, kuras biežāk par citām saskaras ar šo problēmu. 

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem ir ļoti grūti atzīt, ka tiem nav taisnība. Labākajā gadījumā tie izliksies, ka teiktais ir tikai viņu viedoklis, sliktākajā - reaģēs agresīvi un mēģinās apkārtējiem likt uzņemties vainu par visām viņu dzīves neveiksmēm.

Dvīņi

Šīs zīmes pārstāvji principiāli neuzņemas vainu par savām rīcībām, jo uzskata - ja reiz tā ir sanācis, tad tā tam arī bija jānotiek.

Ja kāds viņu rīcības dēļ jūtas neērti, Dvīņi diez ko nepārdzīvo - tā jau vairs nav viņu, bet gan attiecīgā cilvēka problēma.

Šīs zīmes pārstāvji it nemaz nav uz mutes krituši un vienmēr atradīs veidus, lai "pierādītu", ka vainīgi ir visi, izņemot viņus pašus.

Jaunava

Jaunavām patīk, ka apkārtējie tās uzskata par kompetentām, gudrām un gandrīz nevainojamām visās dzīves sfērās. Šai zīmei kļūdu atzīšana nozīmētu zināmu atkāpšanos no šī tēla, tādēļ Jaunavas vienmēr meklēs vainīgos, lai novērstu aizdomas no sevis. Viņuprāt, attiecību sabojāšana ar līdzcilvēkiem ir mazāk sāpīga kā apziņa par to, ka arī pašas Jaunavas dažkārt nav nemaz tik perfektas.

Mežāzis

Šīs zīmes pārstāvji uzskata, ka nepatīkamas emocijas nekad nebūs svarīgākas par izdarītu darbu.

Tie neizjutīs vainu par iespējamu kaitējumu citiem, ja vien viņu rīcības ir novedušas pie vēlamā rezultāta.

Patiesību sakot, Mežāzis vienmēr pie savām nelaimēm vaino tikai sevi un uzskata, ka tā būtu jārīkojas arī citiem.

Zivs

Zivis nekad neuzņemas atbildību par notikušo. Šīs zīmes pārstāvji jau uzsākot kādu lietu domā par to, kā neveiksmes gadījumā varētu vainu uzvelt kādam citam. Zivīm savu kļūdu atzīšana ir emocionāli smags pārdzīvojums, kas var iedragāt to pašapziņu. Savas vainas noliegšana zem šī zvaigznāja dzimušajiem ir pašaizsardzības mehānisms.

Svari

Šīs zīmes pārstāvji ļoti nelabprāt uzņemas atbildību par savām rīcībām, jo apzinās, ka tās ir viņu izvēles sekas. Izvēles izdarīšana Svariem ir īpaši sarežģīts process, kurā tie ieliek lielu daļu savu mentālo resursu, tādēļ katra neveiksme tiem šķiet īpaši smaga.

Ja kaut kas notiek ne tā, kā plānots, Svari nesāks meklēt vainīgos, taču savu vainu arī neatzīs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu