Svētdienas horoskops: 21. aprīlis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Briedis; ilustratīvs foto.
Briedis; ilustratīvs foto. Foto: AFP / Scanpix

Horoskops svētdienai, 21. aprīlim.

AUNS Lieldienās vēlēsies būt ārpus pilsētas, baudīt lauku labumus. Saskarsmē ar apkārtējiem nevajadzētu aiztikt ar politiku, ekonomiku saistītus jautājumus, jo tie ātri vien var izraisīt nesaskaņas.

VĒRSIS Mācēsi rast kopīgu valodu ar gados jaunāko paaudzi. Atvasītes labprāt ieklausīsies tevī, smelsies iedvesmu padomus. Attiecībās ar mīļoto cilvēku neļaujies sev raksturīgajai ietiepībai un viss ritēs gludi.

DVĪŅI Spēsi ātri vienoties ar mājiniekiem par šodienas plāniem. Nav izslēgts, dienas pirmo pusi pavadīsiet kopīgi, savukārt, vakarā jums katram būs savi plāni. Nav ieteicama ilgstoša atrašanās pie auto stūres.

VĒZIS Nepieļauj varbūtību, ka tiec izprovocēts uz strīdiem. Centies dienu pavadīt pēc iespējas miermīlīgāk un harmoniskāk. Nav izslēgts, ka labākais kontakts veidosies ar gados jaunākajiem.

LAUVA Būsi tiešs un bez aplinkiem sacīsi, kas tev prātā. Taču šāda nostāja var radīt saspringumus attiecībās ar temperamentīgākajiem līdzgaitniekiem. Mēģini rast zelta vidusceļu saskarsmē ar apkārtējiem!

JAUNAVA Dienas plāni lielā mērā būs atkarīgi no pašsajūtas. Diemžēl kādam Jaunavas zīmes pārstāvim var saasināties hroniska rakstura kaites. Ja ar veselību viss būs kārtībā, tad noskaņojums būs patiesi lielisks.

SVARI Tevī var mosties jauni enerģijas krājumi, kuri ļaus apcerēt ambiciozus nākotnes plānus, mudinās dienu pavadīt pēc iespējas aktīvāk. Šis var būt zīmīgs brīdis brīvajiem zīmes pārstāvjiem.

SKORPIONS Pirmajās Lieldienās tieksies pēc mājinieku kompānijas. Nav izslēgts, kopīgi apmeklēsiet, kādu svētku izklaides pasākumu. Pavadītais laiks ar atvasītēm sniegs daudz pozitīvu emociju.

STRĒLNIEKS Dienas nokrāsa būs atkarīga no attiecībām ar mīļoto. Ja spēsi uzturēt saskaņu ar otro pusīti, smaids nenorietēs no tavas sejas. Savukārt, ja radīsies nesaprašanās, tās ļoti pārdzīvosi.

MEŽĀZIS Noskaņojums būs pacilājošs. Būsi gatavs gan doties viesoties pie radiem, gan uzņemt viņus pie sevis. Attiecībās ar otro pusīti kļūsi piekāpīgāks, kas ļaus atrisināt dažu labu sarežģījumu.

ŪDENSVĪRS Labprāt īstenosi radošus pasākumus, uzņemsies organizēt Lieldienu izklaides. Tava dzīvespriecīgā nostāja radīs īpašu atsaucību no jaunās paaudzes puses. Vakarā iespējami pārsteigumi no mīļotā.

ZIVIS Kāds no Zivs zīmes pārstāvjiem, joprojām tā īsti nespēs atkopties no darba nedēļas laikā uzkrātā stresa. Zvaigznes šai problēmas risināšanai iesaka radoša rakstura aktivitātes, jo īpaši mūziku, dejošanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu