Vīrietis zog, lai "salāpītos". Sākts kriminālprocess (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Otrdien, 16. aprīlī, ap pulksten 17.30 Rīgas pašvaldības policijas Centra pārvaldes darbinieks, savā brīvajā laikā, vienā no Krasta ielas degvielas uzpildes stacijā pamanīja manāmi iereibušu vīrieti, kurš līdzi paņemtā maisā krāmēja alkoholisko dzērienu kokteiļu pudeles, vēsta Valsts policijas "Facebook" profilā publicētā informācija.

Kad iereibušais vīrietis maisā bija salicis jau vairāk nekā desmit pudeles, viņš nesamāksājis, taisnā ceļā, devās uz izeju.

Policists - aculiecinieks, ieraugot šo situāciju, uzreiz informēja pārdevēju, ka notikusi zādzība un devās ārā no veikala, lai sekotu zaglim. Kārtības sargs piezvanīja arī 110 un ziņoja par zagļa atrašanās vietu.

Dažas minūtes vēlāk notikuma vietā ieradās Valsts policijas darbinieki, kuri vaininieku Republikas laukumā aizturēja.

Aizturētais vīrietis tika aizvests atpakaļ uz degvielas uzpildes staciju. Tur veikala darbiniekiem zaglis atdeva nozagtās alkohola pudeles. Vaininieks sevi attaisnoja ar to, ka viņš gribējis salāpīties, tāpēc zadzis. 

Par notikušo Valsts policijā uzsākts kriminālprocess.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu