Šmita deviņi punkti neglābj "Lassa" no zaudējuma pirmajā ULEB Eirolīgas ceturtdaļfināla spēlē

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rolands Šmits
Rolands Šmits Foto: fcbarcelona.com

Latviešu basketbolists Rolands Šmits trešdien iemeta deviņus punktus, kas gan neglāba viņa pārstāvēto Spānijas klubu Barselonas "Lassa" no zaudējuma pirmajā ULEB Eirolīgas ceturtdaļfināla spēlē.

"Lassa" izbraukumā ar rezultātu 68:75 (15:26, 21:14, 13:18, 19:17) piekāpās Turcijas klubam Stambulas "Anadolu Efes", sērijā līdz trim uzvarām nonākot iedzinējos ar 0-1.

Šmits šajā mačā laukumā pavadīja 12 minūtes un 45 sekundes, kuru laikā grozā raidīja divus no trim divpunktu metieniem, vienu no diviem trejačiem un abus "sodiņus". Vēl latvieša kontā divas atlēkušās bumbas, viena kļūda, viens bloķēts metiens, trīs piezīmes un viens izprovocēts noteikumu pārkāpums.

Stambulas komandā ar 21 gūtu punktu izcēlās Vasilije Micičs, kamēr "Lassa" sastāvā rezultatīvākais ar 14 punktiem bija Ante Tomičs.

ULEB Eirolīgas ceturtdaļfināli sākās jau otrdien, kad Krievijas klubs Maskavas CSKA savā laukumā ar 94:68 pieveica Spānijas klubu Vitorijas "Kirolbet Baskonia", bet Turcijas vienība "Fenerbahce Beko" savu skatītāju priekšā ar 76:43 sagrāva Lietuvas flagmani Kauņas "Žalgiris".

Ceturtdaļfināla sēriju uzvarētājas iekļūs finālčetrinieka turnīrā, kas no 17. līdz 19.maijam notiks Vitorijā.

Iepriekšējā sezonā par ULEB Eirolīgas čempioni kļuva Madrides "Real" no Spānijas, kas finālā ar 85:80 uzvarēja Turcijas vienību Stambulas "Fenerbahce Doguš", bet trešo vietu izcīnīja Lietuvas basketbola grands Kauņas "Žalgiris".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu