Braucot ar 200 km/h, pārgalvīgs šoferis diennakts laikā divreiz fiksēts fotoradaros (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Stacionārais fotoradars. Ilustratīvs attēls.
Stacionārais fotoradars. Ilustratīvs attēls. Foto: Ieva Čīka/LETA

Pagājušajā nedēļā stacionārie fotoradari fiksējuši kādu ātrumpārkāpēju, kurš diennakts laikā ar auto divreiz paspējis ievērojami pārkāpt atļauto braukšanas ātrumu, bezatbildīgi braucot ar vairāk nekā 200 kilometriem stundā, vēsta Valsts Policija (VP) savā "Facebook" lapā.

Pirmais pārkāpums fiksēts 11. aprīlī ap plkst. 4 no rīta, uz autoceļa Rīga-Jelgava-Lietuvas šoseja (A8) 15,2 kilometru virzienā uz Rīgu.

Vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 90 kilometri stundā, šis pārgalvis aiztraucies ar 219 kilometriem stundā. 

Savukārt jau nākamajā naktī, 12. aprīļa plkst. 03.41, fotoradars fiksējis šo pašu automašīnu, bet šoreiz uz autoceļa Rīga-Ventspils (A10) 16. kilometrā, arīdzan virzienā uz Rīgu.

Šoreiz šis šoferis braucis ar 218 kilometriem stundā. Jāpiebilst, ka atļautais braukšanas ātrums arī šajā vietā ir 90 kilometri stundā. 

Par katru no šiem pārkāpumiem paredzēts sods 360 eiro apmērā. 

Valsts policija atgādina:

Atgādinām, ka pārgalvībai uz ceļa ir augsta cena! Atļautā braukšanas ātruma pārsniegšana samazina autovadītāja spēju laicīgi reaģēt uz apkārt notiekošo, tādējādi apdraudot gan paša, gan citu satiksmes dalībnieku drošību. Brauksim prātīgi!

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu