Kivičs piedzīvojis sirdslēkmi grādīgo dzērienu dēļ pirms Mārtiņam Freimanim veltītā koncerta (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Andris Kivičs tiekās ar "It kā Tu kaut ko zinātu?" grāmatas faniem
Andris Kivičs tiekās ar "It kā Tu kaut ko zinātu?" grāmatas faniem Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Skandalozais mūziķis Andris Kivičs nule izdotajā grāmatā "It kā Tu kaut ko zinātu" atklājis, ka dažas stundas pirms kāpšanas uz Dzintaru koncertzāles pērnā gada 28. augustā, lai uzstātos Mārtiņam Freimanim veltītajā koncertā, viņam bijusi sirdslēkme. 

Kā grāmatā raksta mūziķis, vasaras izskaņa bijusi darba pilna - viņam bijuši vairāki koncerti dienā, un dienu pirms koncerttūres "Mans draugs Mārtiņš Freimanis" atklāšanas viņš "norāvies no ķēdes", lietojis grādīgos dzērienus. "Jutos laimīgs un dzīvs, bet zināju, ka man tas var beigties ar slimnīcu. Tā arī notika, un pēc 24 stundām sākās lēkme, un 28. augustā sešos no rīta es atrados "Stradiņu" uzņemšanā, tad 11.00 jau nodaļā," notikumus apraksta mūziķis.

Lai arī medicīnas personāla darbiniece Kivičam aizliegusi uzstāties, jo viņam sākās sirdslēkme, tika pieņemts lēmums mūziķim veikt elektrošoku, lai "saregulētu" sirds ritmu.

"Man nevajadzēja ne naudu par to uzstāšanos un arī čaļi saprastu, ja es nebūtu, biju jau brīdinājis visus, bet mani, protams, interesēja, vai tas vispār ir iespējams - četras stundas pēc elektrošoka stāvēt un dziedāt 2500 cilvēku priekšā tā, ka neviens pat neko nenojauš," raksta Kivičs.

Viņš turpina: "Kad pastāstīju dažiem draugiem šito gājienu, visi teica: "Andža, tu esi psihopāts." Bet es atkal izbaudīju sajūtu, kāda ir, ejot pa trauslu ledu, izbaudot un izjūtot katru mirkli, to, ka es esmu patiešām dzīvs."

Foto: ieskats koncertturnejas "Mans draugs Mārtiņš Freimanis" atklāšanā

Jau vēstīts, ka pirmdien, 8. aprīlī, "Jumavas" grāmatnīcā tika prezentēta Andra Kiviča otrā grāmata.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu