Vīrietis pārdur riepu un apzog automašīnu. Aicina atsaukties cietušos (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Valsts policija (VP) Rīgā aizturējusi vīrieti, kurš automašīnai pārdūris riepu un pēcāk spēkratu apzadzis, informē VP.

Pēc lielveikala apmeklējuma Rīgā automašīnas vadītājs sēdās pie transportlīdzekļa stūres, lai dotos prom, taču, pabraucis nelielu gabalu, konstatēja, ka viņa automašīnai ir pārdurta riepa. Vīrietis piestāja ielas malā, lai nomainītu riepu. Tikmēr automašīnā pavisam nemanāmi iekļuva svešs vīrietis, kurš no salona izņēma somu ar maku un dokumentiem.

Notikušo bija pamanījusi kāda garāmbraucēja, kura redzēja, kā noziedznieks pēc zādzības steigšus pamet notikuma vietu, pa ceļam izmetot cietušā dokumentus. Atsaucīgā aculieciniece par notikušo paziņoja cietušajam, kurš savukārt informēja policiju.

Pateicoties aculiecinieces sniegtajai informācijai, policija noskaidroja, ka noziegumu izdarījis 1993. gadā dzimis kādas ārvalsts pilsonis.

Likumsargi šo vīrieti aizturēja. Patlaban tiek skaidrots, vai vīrietis darbojies viens vai arī grupā. Policija atzīmē, ka šādi noziegumi pārsvarā tiek izdarīti grupā ar lomu sadali.

Aizturētais vīrietis šobrīd atrodas izolatorā un drīzumā tiks lemts jautājums par apcietinājuma piemērošanu.

Policija pieļauj iespēju, ka šis nav vienīgais gadījums pēdējā laikā, kad aizdomās turētais vīrietis Rīgas reģionā izdarījis noziegumus pēc aprakstītās shēmas.

Policija aicina atsaukties arī citus iespējamos cietušos, zvanot pa tālruņa numuru 67 090 900 vai 110.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu