Bertāna "Spurs" atgūst vadību sērijā pret "Nuggets"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: AP/Scanpix

Latviešu basketbolista Dāvja Bertāna pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Sanantonio "Spurs" aizvadītajā naktī izcīnīja uzvaru izslēgšanas spēļu pirmās kārtas trešajā spēlē pret Denveras "Nuggets" ar 118:108. 

Pateicoties uzvarai, Bertāna komanda atguvusi vadību sērijā līdz četrām uzvarām ar 2-1.

Spēli labāk iesāka mājinieku komanda, kura pēc pirmajām 12 minūtēm atradās vadībā ar 31:22. Spēles otrā ceturtdaļā jau labāk sāka spēlēt "Nuggets" komanda, kura nedaudz samazināja rezultāta starpību Trešā ceturtdaļa aizritēja līdzīgā cīņā, taču noslēdzošajā ceturtdaļā nedaudz veiksmīgāk nospēlēja "Spurs" komanda, kuri visā spēlē svinēja uzvaru ar 10 punktu pārsvaru. 

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns šajā spēlē laukumā pavadīja tikai 5 minūtes un 48 sekundes, kuru laikā punktus neguva. 

Rezultatīvākais "Spurs" komandā bija jaunais spēlētājs Deriks Vaits, kurš guva 36 punktus, izcīnīja 5 atlēkušās bumbas, kā arī atdeva 5 rezultatīvas piespēles. 

Sērijas ceturtā spēle norisināsies svētdien. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu