Spoku horoskops - kurš no Zodiaka rēgiem esi tu? (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Spoki un rēgi ir gandrīz katras tautas mitoloģijā - šie tēli dažkārt parādās lai biedētu, citkārt - lai palīdzētu un pasargātu. To, kādam spokam vislīdzīgākā ir katra no Zodiaka zīmēm, atklāj portāls "Ranker".

Auns - Poltergeists

Enerģisks, agresīvs un nestabils - šos īpašības vārdus var piemērot kā Aunam, tā arī poltergeistam. Šāda veida spoks nostāstos parasti veidojas negatīvas vai apspiestas enerģijas rezultātā, piemēram, poltergeistu var radīt pusaudzis, kuram ir grūtības ar puberitātes vecumu. Poltergeistu uzbrukumos viss lido pa gaisu un jebkāda kārtība kļūst par īstu haosu - nav grūti iztēloties, ka Auns pēcnāves dzīvē varētu uzkavēties, lai palikušos pabiedēstu ar saviem ērmīgajiem pigoriem.

Vērsis - Pelēkā Dāma

Vērši, gluži tāpat kā Pelēkā Dāma, ir mierīgi un nemīl pārlieku izrādīšanos. Tie ir lojāli, praktiski un bieži vien viņu rokās nokļūst atbildība par kāda sargāšanu. Šīs īpašības Vēršus padara līdzīgus Pelēkajai Dāmai - rēgam, kas klīst pa senatnīgām mājām un klusumā vēro jaunās ģimenes, gatavībā atklāties kādam no tās biedriem gadījumā, ja ģimenei draudēs briesmas. 

Dvīņi - Jokdara spoks

Šīs zīmes pārstāvji ir zinātkāri un ekspresīvi, taču augstu novērtē arī mieru. Dvīņus vada viņu izteikti divējādā daba, tādēļ tiem rēgu pasaulē labs dubultnieks būtu Jokdara spoks. Šāda veida rēgs izklaidējas pārbīdod mēbeles, paslēpjot visas apakšbikses vai samainot cukurtrauka saturu pret sāli. Ja šo spoku izdodas ieraudzīt, tas spēs ātri samulsināt ar savu ašo mēli - gluži tāpat kā Dvīņi.

Vēzis - Rēgainais stopētājs

Vēži ir intuitīva un emocionāla zīme, taču dažkārt šīs īpašības ļauj tiem izpaust arī savas manipulatora spējas. Rēgainie stopētāji parasti apstādina mašīnas un iežēlina šoferu sirdis ar savu nevainīgo izskatu, taču pēc kāda laika vienkārši izgaist, apstulbinot palīdzēt gribošo labdari.

Šis spoks parādās un pazūd bez kādiem paskaidrojumiem, gluži tāpat kā Vēži, kuri bieži vien bez paskaidrojumiem izgaist no to cilvēku dzīvēm, kas nav spējuši apmierināt to emocionālās vajadzības.

Lauva - Kareivja spoks

Šīs karaliskās Zodiaka zīmes pārstāvji ir stūrgalvīgi un lepni, un augstu vērtē ikdienas ceremoniālo pusi. Kareivja spoks spītīgi atsakās domāt par to, ka nāve varētu būt traucēklis viņa dienesta pienākumu pildīšanai un lepni parādās vecās kaujasvietās un militārās būvēs, apkārts ar godazīmēm, kas apliecina tā statusu un varonību.

Jaunava - Aizgājējs ar nenokārtotām darīšanām

Visi zina, cik strādīgi un praktiski ir šīs zīmes pārstāvji. Jaunavas necietīs, ka viņu iesāktais darbs paliek nepabiegts arī pēcnāves dzīvē un spītīgi centīsies novest visas laicīgās dzīves darīšanas līdz galam.

Šāda veida spoks var parādīties visur - gan lai mēģinātu nokārtot attiecības ar ģimeni, gan pabeigtu iesākto vannasistabas remontu.

Svari - Gaismas bumba

Šīs klusās un mierīgās zīmes pārstāvjiem piemērotākais rēgs ir klusais un mierīgais gaismas kamoliņš, kas dzīvajiem atgādina, ka rēgs ir turpat un tos vēro. Šis spoks neiziet uz tiešu kontaktu un nevienam nesagādā problēmas. Šis rēgs parasti parādās tikai fotogrāfijās, it kā kautrīgi norādot, ka vienmēr ir blakus.

Skorpions - Baltā dāma

Skorpiona spoka - Baltās dāmas - tēls ir lielākajā daļā pasaules mitoloģiju. Šis rēgs klīst pa klaumiem un upes krastiem, meklējot pazudušu bērnu ķermeņus. Dažkārt, ja tā uzduras dzīvam bērnam, tā paņems to sev līdzi. Šis spoks neuzticas svešiniekiem un vajadzības gadījumā var kļūt ārkārtīgi vardarbīgs.

Šis tumšais un mistiskais tēls atgādina Skorpionu, kurš arī dzīvē var stipri pieķerties kaut kam, ko neatlaidīgi meklēt un iegūt par katru cenu.

Strēlnieks - Inkubs vai sukubs

Šie eksotiskie radījumi barojas no seksuālās enerģijas un naktīs ielavās savu upuru gultās, lai izsūktu to dzīvības spēkus. Gluži kā Strēlnieki, šie baudkārie spoki teiks visu, ko vien upuris vēlēsies dzirdēt, lai iegūtu tos. Strēlnieki, gluži kā inkubi un sukubi, ir mērķtiecīgi un zina, kā panākt sev vēlamo efektu.

Mežāzis - Jātnieks bez galvas

Ne visi Mežāži ir tendēti uz atriebību, taču tos kopumā vislabāk tomēr raksturo asinskārais Jātnieks bez galvas.

Šis spoks necieš nepabeigtu darbu un mēģinās būt maksimāli produktīvs ar minimāliem līdzekļiem (piemēram, bez galvas).

Ūdensvīrs - Baisā balss

Ūdensvīri ir temperamentīgi, taču diezgan kautrīgi - tas lieliski atbilst rēgam, kas izsaka brīdinājumus ceļiniekiem uz sen aizmirstiem ceļiem vai pamestās mājās. Šajā dzīvē Ūdensvīrus uz priekšu bīda to idejas un dalīšanās ar tām - kādēļ lai šī iezīme pazustu, Ūdensvīram pārejot uz pēcnāves dzīvi? 

Zivs - Draudzīgais spociņš/Mājas gariņš

Zivis pēc nāves varētu atgriezties kā izpalīdzīgs un mīļš rēgs, kas nevienam neko ļaunu nevēl. Šī ūdens zīme ir empātiska un līdzjūtīga, un arī pēc nāves tā varētu izmantot savu klātbūtni, lai mierinātu tos, kas vēl dzīvo šaisaulē.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu