Trīs Zodiaka zīmes, kuras visbiežāk pārtrauc attiecības (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pexels

Dažkārt cilvēki tik ļoti baidās no atbildības un iespējamas sāpināšanas, ka, cenšoties no tās izvairīties, pārtrauc attiecības, kuras lāga nemaz vēl nav sākušās. Šādi cilvēki labāk salauzīs kādam sirdi, taču nepieļaus, ka tas varētu notik ar viņiem. Portāls “Clubber” atklāj trīs Zodiaka zīmes, kuras bieži vien bēg no attiecībām.

Ūdensvīrs

Šīs zīmes pārstāvim mīlestība jāsniedz mazās devas.

Labākais veids, kā atbaidīt Ūdensvīru, ir trešajā randiņā atzīties mīlestībā – tiklīdz trīs liktenīgie vārdi būs izskanējuši, šīs zīmes pārstāvis būs gandrīz vai aiz kalniem.

Ūdensvīri ir viena no neatkarīgākajām Zodiaka zīmēm un šīs zīmes pārstāvjiem ir ļoti svarīgi, ka tie var dzīvot brīvi un pēc saviem noteikumiem. Ūdensvīriem nepatīk, ja attiecības pārlieku ātri kļūst nopietnas – tie to uztvers kā mēģinājumu ierobežot to tik augstu vērtēto brīvību. Tas gan nenozīmē, ka Ūdensvīri ir pilnīgi vienpaši – tie meklē partneri, taču paliks kopā tikai ar tādu cilvēku, kur dēļ būs gatavi ziedot daļu savas neatkarības.

Dvīņi

Lai arī Dvīņi ir viena no Zodiaka romantiskākajām zīmēm, ar tiem izveidot romantiskas attiecības var būt samerā grūti. Tam ir vienkāršs iemesls – šī sociāli aktīvā zīme mīl cilvēku uzmanību un tiem ir grūti apsolīt uzticību tikai vienam cilvēkam.

Tas nenozīmē, ka visi Dvīņi vēlas savu otro pusīti krāpt – tiem vienkārši ir svarīgi spēt izrādīt uzmanību arī citiem.

Vairums šo vēlmi pārprot un nesaprot, izpaužoties dažādās greizsirdības lēkmēs, kas Dvīņus stipri atgrūž. Dvīnis meklē kādu, kas sapratīs tā interesi pret cilvēkiem un spēs tiem uzticēties.

Strēlnieks

Strēlnieks dzīvē vadās pēc savas neremdināmās piedzīvojumu kāres. Tas attiecas arī uz mīlas dzīvi. Jaunatklāšanas prieks, ceļojumi, dažādu cilvēku iepazīšana un izpēte – visas šīs lietas ir vitāli nepieciešamas šīs zīmes ikdienas labsajūtai.

Ilglaicīgas attiecības pieprasa kompromisus un upurus, kas Strēlniekam nešķiet diez ko pievilcīgi.

Strēlnieki spēs veidot laimīgas attiecības tikai un vienīgi ar kādu, kas ir tikpat neatkarīgi un avantūriski, kā viņi paši.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu