Ošs palīdz "Xamax" uzvarēt Šveices čempioni

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mārcis Ošs
Mārcis Ošs Foto: EPA/Scanpix

Latvijas futbola izlases aizsargs Mārcis Ošs pirmdien palīdzēja Neišateles "Xamax" komandai izcīnīt negaidītu uzvaru Šveices augstākās līgas mačā.

"Xamax" mājās ar 1:0 (0:0) pārspēja Bernes "Young Boys" komandu, kas vairākas kārtas pirms turnīra beigām jau nodrošinājusi čempiontitulu.

Ošs šajā mačā laukumā pavadīja visas 90 minūtes.

Vienīgie vārti tika gūti 17 minūtes pirms pamatlaika beigām, kad pēc Bernes komandas aizsargu kļūdas Kemals Ademi nonāca viens pret pretinieku vārtsargu un trieca bumbu tīklā.

"Xamax" pēdējās piecās spēlēs guvusi desmit punktus un uzlabojusi savas pozīcijas cīņā par vietas saglabāšanu superlīgā.

Latvijas futbola izlases vārtsargs Andris Vanins piektdien atgriezās "Zurich" komandas vārtos, taču ielaida trīs bumbas Šveices čempionāta cīņā. "Zurich" savā laukumā ar 0:3 piekāpās "Lugano" futbolistiem.

Citviet uzbrucēja Roberta Uldriķa pārstāvētā "Sion" komanda savā laukumā ar 0:3 (0:1) piekāpās slavenajai "Basel".

Šveices superlīgas kopvērtējuma līderpozīcijā ar 30 spēlēs iekrātiem 78 punktiem ir čempione Bernes "Young Boys", bet piektā ar 37 punktiem ir "Sion", no kuras par trim punktiem atpaliek astotajā vietā esošā "Zurich". Tikmēr Neišateles "Xamax" ar 32 punktiem ieņem priekšpēdējo vietu desmit komandu konkurencē, tomēr no drošās zonas tā atpaliek jau divus punktus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu