Bertāna "Spurs" nokļūst iedzinēja lomā sērijā pret "Nuggets"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: AP/Scanpix

Dāvis Bertāns realizēja vienu tālmetienu, bet viņa pārstāvētā Sanantonio "Spurs" komanda Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra pirmās kārtas sestajā spēlē ar 90:108 viesos atzina Denveras "Nuggets" pārākumu. 

Līdz ar to sērijā līdz četrām uzvarām 3-2 priekšā izvirzījusies "Nuggets". 

26 gadus vecais Latvijas uzbrucējs spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa. Laukumā viņš pavadīja 17 minūtes, kuru laikā iemeta trīs punktus (2p. 0/1, 3p. 1/4), izcīnīja divas atlēkušās bumbas, veica vienu rezultatīvu piespēli, pieļāva vienu kļūdu, divreiz pārkāpa noteikumus un nopelnīja +/- rādītāju +14, kas bija labākais komandā. 

Pa 17 punktiem "Spurs" rindās iemeta Lamarkuss Oldridžs un Demārs Derouzens, bet pa 12 punktiem guva Jākobs Pēltls un Deriks Vaits. 

Tikmēr uzvarētājus sastāvā ar gūtiem 23 punktiem izcēlās Džamals Marejs, 16 punktus guva, 11 atlēkušās bumbas izcīnīja un astoņas rezultatīvas piespēles veica līderis Nikola Jokičs. 

Sanantonio basketbolisti bija pārāki tikai ceturtajā ceturtdaļā, kad iemeta par četriem punktiem vairāk nekā pretinieks, bet cīņas iznākums jau tobrīd faktiski bija izšķirts. 

Maču klātienē "Pepsi Center" Denverā noskatījās 19 520 skatītāju. 

Sērijas sestā spēle notiks vēlā ceturtdienas vakarā Sanantonio. Ja būs nepieciešams septītais mačs, tas risināsies 27. aprīlī Denverā. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu