Jauna informācija par Krievijā krāsnī vectēva iemesto mazuli (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Krievijas pilsētā Omskā kāds iereibis vīrietis savu mazdēlu iegrūdis degošā krāsnī. Izmeklētāji atklājuši sīkākas detaļas par krimināllietu, vēsta "Postimees".

» Krievijā vectēvs iegrūdis degošā krāsnī savu divus gadus veco mazdēlu

Kā izrādās, vectēvs mīlējis iedzert katru dienu un ir bijis agresīvs pret savu sievu un mazdēlu iepriekš. Liktenīgajā dienā vīrietis esot sācis lietot alkoholu jau no paša rīta. Kā ziņots krievu medijos - vīrietim sākušās dzēruma halucinācijas un viņš esot sācis bļaut uz mazdēlu.

Puisēna vecāmāte, kura pati cietusi no vīra vardarbības, zēnu ir centusies glābt, aizsedzot viņu ar savu ķermeni un uzņemot vīra sitienus. Vīrietim izdevies bērnu atņemt sievai un sievieti iztriekt no mājām.

Kad vecāmāte kopā ar kaimiņiem atgriezusies glābt mazdēlu - skats esot bijis šausminošs.

Puisēns līdz pleciem bijis iestumts krāsnī. Mediji lēš, ka puisēnu no nāves glāba tas, ka viņa pleci nelīda iekšā liesmojošajās krāsns durvīs.

Puisēnam konstatēti apdegumi, kas klāj 50% no ķermeņa 

Zēnu izglābušas divas ambulatorās brigādes. Kad mediķi ieradušies, zēns ir bijis pie samaņas, stāstījis Omskas neatliekamās medicīniskās palīdzības dienasta galvenais ārsts.

"Vēl konkrēti nevar pateikt kādas sekas zēnam būs pēc apdegumiem, to varēs nojaust pēc dažām dienām. Taču līdz tam puisēnam tiek veltīta nedalīta ārstu uzraudzība," teicis ārsts.

Puisēns atrodas reanimācijā medikamentozajā miegā.

Kā izrādās, ģimene jau iepriekš ir nonākusi policijas redzes lokā. Pēdējo reizi vīrietis ir reģistrēts par pārkāpumiem pirms pieciem gadiem.

Puisīša 21 gadu vecā māte līdz 18 gadu vecumam, kad vēl dzīvoja pie vecākiem, esot bijusi bērnu drošības dienestu uzraudzībā.

Iemesls nelabvēlīgas ģimenes statusam bijis viņas tēvs-alkoholiķis, kurš pret savu meitu pietiekami bieži esot pacēlis roku.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu