Ceturtdienas horoskops: 25. aprīlis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens/LETA

Horoskops ceturtdienai, 25. aprīlim. 

AUNS Šķitīs, ka pa spēkam ir pilnīgi viss! Labprāt apmeklēsi sabiedriskus pasākumus, tiksies ar interesantiem, radošiem cilvēkiem. Kāds Auna zīmes pārstāvis tiks pie jauniem sadarbības partneriem.

VĒRSIS Daudz prātosi, analizēsi, izvērtēsi padarīto un gūto peļņu. Vislabākos panākumus sasniegsi, darbojoties individuāli. Attiecībās ar mājiniekiem var parādīties nesaskaņas naudas jautājumos.

DVĪŅI Pirms ko uzsākt, vajadzētu pārliecināties, ka tavā rīcībā ir ne tikai vajadzīgā informācija, bet arīdzan kontakti un materiālā bāze. Zvaigznes šobrīd iesaka atturēties no valsts iestāžu apmeklējumiem.

VĒZIS Šī laikam nebūs pati piemērotāka diena privātās dzīves jautājumu risināšanai. Daudz sekmīgāk pratīsi tikt galā ar profesionālajiem pienākumiem. Dienas izskaņā esi piesardzīgāks pie auto stūres.

LAUVA Darba būs daudz, taču, ja visu būsi pareizi saplānojis, tev veiksmīgi izdosies sasniegt nospraustos rezultātus. Kāds no augstākstāvošajiem var izvirzīt tev nepamatotas pretenzijas.

JAUNAVA Lai neiedzīvotos liekās problēmās, vēlams sadarboties tikai ar labi zināmiem, pārbaudītiem sadarbības partneriem. Šis brīdis ir vairāk piemērots, lai gūtu jaunas zināšanas. Dienas izskaņu velti otrajai pusītei.

SVARI Zvaigznes rāda, ka darba kolektīvā valdīs brīva, nepiespiesta un radoša gaisotne, kura spēs veicināt tavus profesionālos sasniegumus. Jūtamākus panākumus var gūt ar reklāmu, mārketingu saistītie.

SKORPIONS Šī ir piemērota diena, lai kārtotu visa veida saistības, risinātu juridiska rakstura jautājumus. Ja nolem veikt pārrunas ar priekšniecību, īsteno tās dienas pirmajā pusē.

STRĒLNIEKS Šobrīd būsi samērā atkarīgs no citu cilvēku rīcības, apkārtējiem apstākļiem. Taču esi drošs, ja saglabāsi nosvērtību, būsi gana pacietīgs, tu panāksi savu! Saskanīgā kopdzīve ar mīļoto iedvesmos tevi.

MEŽĀZIS Veiksies saimnieciski organizatoriskās lietās. Tu būsi prasmīgs pārrunu vedējs, spēsi pārliecināt sadarbības partnerus sekot taviem ieteikumiem. Mājas dzīvē iespējamas nelielas pārmaiņas.

ŪDENSVĪRS Tevi šobrīd raksturos ātra reakcija, pielāgošanās spējas un radošs gars. Veiksme vairāk var uzsmaidīt tiem Ūdensvīriem, kuri saistīti ar tūrisma, pedagoģijas, izklaides un IT jomu.

ZIVIS Tev var nākties uzņemties rūpes par kādu no tuviniekiem. Svarīgi pareizi sabalansēt laiku starp privātās dzīves norisēm un darba lietām. Nav izslēgts, ka vakarā jutīsies patiesi noguris.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu