Zodiaka vīrieši, kas padarīs bijušās dzīvi par elli (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pexels

Šķiršanās nekad nav viegla, taču ar laiku vairs nesāp tik ļoti, un var šķist, ka notikušo ir iespējams atstāt pagātnē. Protams, ja sievietei to atļauj partneris. Daži vīrieši attiecību šķiršanu uztver īpaši smagi un, sirdsāpju vadīti, var izlemt rīkoties ne pārāk adekvāti. Par to, kuru Zodiaka zīmju vīrieši var bijušās partneres dzīvi padarīt īpaši nepatīkamu, vēsta portāls "Postimees".

6. Lauva

Šīs zīmes vīrietim visgrūtāk būs samierināties ar to, ka bijusī neuzskata viņu par labāko, kas noticis viņas dzīvē.

Viņš, visticamāk, pēc šķiršanās būs saniknots un pilns neizpratnes, kā arī nekautrēsies par bijušo publiski bilst kādu skarbāku vārdu.

Kā gan var izteikties labi par dāmu, kad palaidusi garām pašu zvēru karali - Lauvu? Lai arī cik noraidošs šīs zīmes pārstāvis būs publiski, viņš tik un tā cienīs sievieti, kas uzdrošinājusies viņam pateikt "nē". Viņš bijušo varētu pieminēt savos memuāros, vai viņas vārdā nosaukt savu tarantulu.

5. Dvīņi

Dvīņi pēc šķiršanās vienkārši izzudīs no bijušās partneres dzīves. Tas, no vienas puses, ir ļoti ērti, taču šīs zīmes pārstāvjus pilnībā neuztrauks tas, ka viņus ar partneri joprojām saista dzīves reālijas - kopīgas kredītsaistības, mājdzīvnieki vai nekustamais īpašums.

Tiklīdz sieviete būs atvadījusies, zem šī zvaigznāja dzimušo vīrieti vairs nevarēs atrast pat ar uguni. 

4. Svari

Astrologi apgalvo, ka šīs zīmes pārstāvji atgādina bumerangu. Neskatoties uz to, kurš ir ierosinājis attiecību pārtraukšanu, Dvīņu zīmes vīrietis parādīsies bijušās dzīvē ar neapskaužamu regularitāti. Zem šī zvaigznāja dzimis bijušais romantiskais parneris parūpēsies, lai iepriekšējā pusīte zinātu visu, kas notiek to dzīvēs.

Svari dāmai regulāri piedāvās atsākt attiecības, vai arī vienkārši nakts vidū zvanīs un skaļi elpos klausulē.

Paskaidrojumu šādām rīcībām no šīs zīmes pārstāvja var negaidīt - viņu vada emocijas, kuras līdz galam nav izprotamas nedz viņam, nedz apkārtējiem. Šādu ekscentrisku attieksmi labāk uztvert ar veselīga humora devu.

3. Skorpions

Skorpiona zvaigznāja pārstāvji pēc attiecību beigām uzvedas korekti - tie spēj pieņemt attiecību beigu faktu un dzīvot tālāk. Tie savu vietu šajā topā ir nopelnījuši cita iemesla dēļ - attiecības ar Skorpionu no partneres parasti paņem tik daudz, ka šķiršanās gandrīz vienmēr kļūst par ļoti sāpīgu procesu.

Skorpioni parasti partneres tik ļoti pieradina pie savas klātbūtnes, ka pēc šķiršanās var šķist, ka dzīve ir beigusies.

Tiesa, Skorpiona zīmes vīrietis nesāks savu bijušo mierināt - viņš ar lepni paceltu galvu dosies pie nākamās skaistules.

2. Vēzis

Šķiršanās ar Vēža zīmes vīrieti atgādina filmu "Neiespējamā misija" - šķiet, ka šīs zīmes pārstāvji gluži vienkārši nesaprot, ko nozīmē "nē". Šīs zīmes pārstāvis pēc šķiršanās turpina uzvesties tā, it kā nekas nebūtu noticis.

Dāmai nepalīdzēs ne maigi, ne rupji vārdi.

Pat ja partnerei izdosies to no sirds aizvainot, viņš tāpat pēc pāris dienām būs atpakaļ ar rožu pušķi un pilnīgi nevainīgu skatienu. Sievietei šādā situācijā jābūt īpaši uzmanīgai, jo, ja tā nepastāvēs uz to, ko vēlas, Vēzis tās var turēt savās spīlēs vēl daudzus gadus.

1. Zivis

Šī topa uzvarētājs ir dažkārt glumais zemūdens iemītnieks, kas nelaidīs vaļā bijušo partneri tik ilgi, kamēr nebūs sev atradis jaunu mīlestības objektu.

Šīs zīmes vīrietis pēc šķiršanās nemitīgi par bijušo izplatīs baumas un centīsies tai būt pēc iespējas tuvāk, lai paķiķinātu par tās neveiksmēm.

Šķiršanās ievaino šīs zīmes pārstāvja patmīlību, un tas no visiem spēkiem var censties atriebties. No šāda bijušā tikt vaļā ir praktiski neiespējami. Vienīgā cerība - gaidīt, līdz viņa redzeslokā parādīsies kāda jauna "ēsma". 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu