Interneta hits: melnādains vīrietis 45 gadu vecumā pirmo reizi ierauga miesaskrāsas plāksteri (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
45 gadīgs vīrietis pirmo reizi ierauga, ka plāksteris saskan ar viņa miesas krāsu.
45 gadīgs vīrietis pirmo reizi ierauga, ka plāksteris saskan ar viņa miesas krāsu. Foto: Ekrānšāviņš no Twitter

Pašsaprotama lieta, par ko lielākā daļa cilvēku pat neaizdomātos, kādam pieaugušam vīrietim sariesa prieka asaras acīs. Vīrieša emocionālā vēsts mikroblogošanas vietnē "Twitter" par plāksteri, kas saskan ar viņa miesas krāsu, ir kļuvusi virāla, vēsta ziņu portāls "Huffington Post".

45 gadus vecais vīrietis pagājušajā nedēļā vietnē "Twitter" dalījās ar ziņu, ka pirmo reizi dzīvē viņam ir plāksteris, kas saskan ar viņa ādas krāsu.

Viņa vienkāršā, bet emocionālā reakcija pie bildes, kur redzams plāksteris uz pirksta, nepalika pasaulei nepamanīta. Vairāk nekā 500 000 cilvēki ir reaģējuši ar "patīk" viņa ziņai un teju 100 000 ir dalījušies ar ierakstu.

"Pēc 45 gadiem, pirmo reizi dzīvē es uzzinu, ko nozīmē miesaskrāsas plāksteri. Pirmajā bildē to pat nevar pamanīt. Turos, lai nesāktu liet laimes asaras."

Vīrietis medijiem atzinis, ka viņš pirmo reizi ir ieraudzījis plāksterus, kas ir paredzēti tumšādainiem cilvēkiem.

Vīrietis "Twitter" ir minējis, ka viņam visu dzīvi ir bijis vienalga, vai plāksteris saskan ar viņa miesaskrāsu. Taču, kad viņš uzlīmējis vienu no jaunatklātajiem plāksteriem savam sagrieztajam mazajam pirkstiņam, viņu esot pārņēmušas negaidītas emocijas.

"Tas man bija pārsteigums, ka es skatos uz savu pirkstu un neredzu uz tā plāksteri... tie vienkārši saskan," viņš rakstījis.

Šīs emocijas viņš raksturojis kā "jušanos piederīgam" un "būt novērtētam".

Vīrietis medijiem sacījis, ka "es neuzskatu, ka medicīnas industrijai būtu tagad jāražo plāksteri visos cilvēku un rasu ādas toņos, taču sabiedrībā visiem vajadzētu justies novērtētiem, pieņemtiem un pamanītiem".

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu