Sūlšērs: Domāju, ka Pogbā Mančestrā turpinās spēlēt

LETA/DPA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ūle Gunnars Sūlšērs
Ūle Gunnars Sūlšērs Foto: Reuters/ScanPix

Norvēģu speciālists Ūle Gunnars Sūlšērs ir pārliecināts par franču pussarga Pola Pogbā palikšanu titulētajā Anglijas futbola klubā Mančestrsa "United".

Šonedēļ atkal uzvirmojusi informācija, ka Pogbā varētu šovasar pārcelties uz Spānijas grandu Madrides "Real". Turklāt šāda iespējamība kļūšot lielāka, ja Mančestras "United" nespēs kvalificēties nākamās sezonas UEFA Čempionu līgai.

"Pols mūsu komandā līdz šim spēlējis lieliski. Vēlamies, lai viņam viss izdodas. Pogbā ir līderis ģērbtuvē," piektdien teica Sūlšērs. "Ja es varētu garantēt, ka Pols paliks mūsu komandā, es atbildētu apstiprinoši. Tomēr es to nevaru garantēt, taču domāju, ka viņš turpinās spēlēt pie mums."

"Pogbā ir ļoti motivēts gūt panākumus tieši ar Mančestras "United"," norādīja Sūlšērs.

Francijas pussargs šonedēļ negaidīti tika iekļauts Anglijas Profesionālo futbolistu asociācijas (PFA) izveidotajā premjerlīgas sezonas simboliskajā izlasē, jo pēdējā laikā viņš demonstrē blāvu sniegumu.

Pārāk labi neklājas arī Mančestras "United", kas atkal nonākusi bedrē un Anglijas premjerlīgā ieņem sesto vietu. Tiesa, no kārotā pirmā četrinieka, kas ļautu kvalificēties UEFA Čempionu līgai, tā atpaliek tikai trīs punktus, bet līdz sezonas beigām atlikušas vairs tikai četras kārtas.

Tieši Mančestras "United" klubā Pogbā savulaik uzsāka savu karjeru, tomēr nespēja sevi pierādīt un pārcēlās uz Itālijas flagmani Turīnas "Juventus", kur kļuva par vienu no labākajiem futbolistiem pasaulē. Kopā ar Francijas izlasi viņš pērn triumfēja Pasaules kausā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu