Linda Leen pauž skarbu viedokli par Rīgas nolaišanu (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

​Pašmāju dziedātāja Linda Leen sociālajā tīklā “Instagram” paudusi savu viedokli par pašlaik ļoti aktuālu tēmu – galvaspilsētas ielu, ēku un tiltu stāvokli. Ne vienam vien rīdziniekam šis jautājums ir visai sāpīgs.

“Izskatās, ka plāns ir bijis nolaist ne tikai galvaspilsētu līdz kliņķim, bet arī patukšot no iedzīvotājiem.

Jo kurš, atbraucot šobrīd uz Rīgu, gribētu, roku uz sirds liekot, teikt – jā, vēlos šeit nākt dzīvot, strādāt, būt par daļu no šī?

Satraucošākais šinī visā ir tas, ka reāli neredzi tam galu...Un visas pārējās jomas un notikumi patiesībā zaudē jebkādu jēgu, ziedojumu vākšana Brīvības pieminekļa izgaismošanai vai ķīviņi par, piemēram, akustisko koncertzāli šķiet tik absurdi situācijā, kad lielākā daļa ielu un tiltu ir mūžīgā remonta vai nu jau – avārijas stāvoklī.

Cilvēks šeit vairs nejūtas droši. Un ne jau kara draudu, kriminālās situācijas vai kādu dabas radītu stihiju dēļ, bet vienkārši un stulbi zaudējot dzīvību pavirši un korumpēti plānotā un celtā pārtikas veikalā vai šķērsojot no vecuma sabrukušu tiltu,” tā māksliniece.

“Vajag pārvākties uz dzīvi ārpus Rīgas. Mazpilsēta ir fantastiska vieta, kur dzīvot. Te dzīvei pavisam cits ritums”, “Nu bišku pārspīlētas emocijas, lai neteiktu neko vairāk...”, “Jā, Rīgai ir savi netīrie pleķi vai pat “izsitumiņi uz ādas” un ik pa laikam tā saķer “utis vai blusas”, bet kurai pilsētai tādu nav? Nekas un neviens nav ideāls, un tas ir ideāli”, “Mani satrauc piesārņotais gaiss. Kad jūti, ka degunam tas nepatīk un plaušas kļūst smagas. Visīstākā cilvēku bendēšana” - tā komentētāji.

Kā jau ziņots, ceturtdienas rītā plkst. 5 satiksmei tika slēgts Augusta Deglava ielas pārvads Rīgā, kā rezultātā būtiski mainīti sabiedriskā transporta maršruti un attiecīgajā galvaspilsētas daļā gaidāmi satiksmes sastrēgumi.

Tiltu atļauts izmantot tikai gājējiem un velosipēdistiem.

Kā informēja Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis, tilts būs slēgts līdz brīdim, kad Rīgas dome iesniegs Būvniecības valsts kontroles birojam (BVKB) dokumentus, lai BVKB varētu pārliecināties par šā objekta drošību. 

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu