Dziedātāja Bibī Reksa paziņo, ka ir bipolāra (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Veiksmīgā amerikāņu dziedātāja Bibī Reksa (29) jeb Bebe Rexha sociālajā vietnē “Twitter” publiski paziņojusi, ka viņai ir bipolārie traucējumi.

“Ilgu laiku es nesapratu, kāpēc nejūtos labi, kāpēc jutos tik slikti, ka nevarēju pamest māju vai būt sabiedrībā, kā arī būt tik satraukta, ka nespēju pagulēt, pārstāt strādāt pie savas mūzikas. Tagad es zinu. Esmu bipolāra un vairs nekaunos par to. Tas arī viss. Nākamais būs mans līdz šim mīļākais albums, jo es vairs neslāpēju sevi. Es jūs visus ļoti mīlu. Un ceru, ka pieņemsiet mani tādu, kāda esmu. Negribu, lai jūs mani žēlojat, bet gan pieņemat,” rakstīja hita “Last Hurrah” izpildītāja.

Veselības ministrija un Slimību profilakses un kontroles centrs informē, ka bipolaritāte ir garastāvokļa traucējumi, kad depresijas vai pazemināta garastāvokļa periodi mijas ar mānijas vai paaugstinātas aktivitātes periodiem. Nelielas garastāvokļa svārstības, kad kādu brīdi ir sliktāks garastāvoklis un nespēks, bet citu brīdi ir pozitīvs noskaņojums un labas darba spējas, ir raksturīgas daudziem. Taču, ja garastāvokļa un emocionālo reakciju svārstības kļūst izteiktas, traucē ikdienā veikt savus pienākumus un pildīt saistības vai rada problēmas savstarpējās attiecībās, tas var liecināt par bipolāriem garastāvokļa traucējumiem, kam nepieciešama ārstēšana.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu