Kino gardēži pulcējas jaunajā "Apollo Kino" kinoteātrī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 25. aprīļa pēcpusdienā, kinoteātrī "Apollo Kino" kuplā skaitā pulcējās pašmāju mediji, blogeri, viedokļu līderi un sabiedrībā zināmas personības, aicinot nodoties nesteidzīgai atpūtai un izbaudīt jaunās paaudzes kinoteātri. 

Pasākuma vadītāja lomā iejutās Armands Simsons, kurš publiku iepazīstināja ar Latvijā līdz šim vēl nebijušu pašapkalpošanās sistēmu, kas kino mīļiem ļauj ātri un vienkārši norēķināties gan par filmu biļetēm, gan arī par uzkodām. Būtiski, ka kinoteātrī ir ierīkota arī īpaša "Apollo Star Lounge" zona, kas ļauj nobaudīt bāra daudzveidīgos dzērienus un uzkodas, atstāt virsdrēbes un nesteidzīgi izbaudīt kāroto kino seansu.

"Man ir tas gods atklāt Latvijā pirmo "Apollo Kino" kinoteātri.

Igaunijā šobrīd tādi ir jau astoņi, un mēs ceram, ka arī šeit spēsim iekarot kino mīļu sirdis tikpat ļoti, cik kaimiņos," stāsta "Apollo Kino" vadītājs Edgars Hertmanis.

"Kinoteātris ir plašs un moderns - tajā ir deviņas kinozāles, kurās ir izvietotas dažāda veida sēdvietas apmeklētāju ērtībai."

» Interesanti fakti par modernāko kino tehnoloģiju Latvijā – IMAX

"Apollo Kino" komfortu klātesošie varēja izmēģināt Latvijā vienīgajā IMAX kinozāle, īpašā seansā skatoties jauno kases grāvēju "Avengers: Endgame", paralēli baudot uzkodas un dzērienus.

Foto: Kino gardēži pulcējas jaunajā "Apollo Kino" kinoteātrī

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu