Durants iemet 50 punktus un palīdz "Warriors" uzvarēt sēriju pret "Clippers" (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kevins Durants
Kevins Durants Foto: AFP/SCANPIX

Kevins Durants piektdien iemeta 50 punktus un palīdzēja viņa pārstāvētajai iepriekšējo divu gadu čempionei Goldensteitas "Warriors" noslēgt Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences ceturtdaļfināla sēriju pret Losandželosas "Clippers".

Sestajā spēlē "Warriors" izbraukumā uzvarēja ar 129:110 (35:31, 37:22, 30:25, 27:32), sērijā līdz četrām uzvarām triumfējot ar 4-2.

Durants šajā spēlē uzstādīja savas "play-off" karjeras rezultativitātes rekordu, turklāt jau pirmajā puslaikā viņš pamanījās iemest 38 punktus - ko tādu viņš līdz šim vēl nekad nebija paveicis arī regulārajā čempionātā.

"Kevina sniegums bija viens no labākajiem, ko savā dzīvē esmu pieredzējis," lepns bija "Warriors" galvenais treneris Stīvs Kers. "Durants ir īsts ierocis mūsu arsenālā, jo pret viņu nav pielietojama neviena aizsardzība."

Vēl "Warriors" sastāvā 24 punktus iemeta Stefans Karijs, bet "Cliippers" vienību no zaudējuma neglāba Danilo Galināri 29 iemestie punkti.

NBA čempioni pamatīgi ierobežoja "Clippers" līderi Lū Viljamsu, kurš piektdien no spēles grozā raidīja tikai trīs no 21 metiena un cīņu noslēdza ar astoņiem punktiem.

Rietumu konferences pusfinālā "Warriors" spēkosies ar Hjūstonas "Rockets" basketbolistiem, šai sērijai sākoties jau svētdien Oklendā. Zīmīgi, ka Hjūstonas komanda jau pašlaik trenējas "Warriors" mājvietā, tādējādi cenšoties pēc iespējas labāk sagatavoties šai sērijai, kurā tiksies potenciāli divas NBA fināla cienīgas vienības.

Sestdien Rietumu konferences ceturtdaļfināla sēriju noslēgs latvieša Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio "Spurs", kas izbraukumā tiksies ar Denveras "Nuggets". Pašlaik sērijā rezultāts ir neizšķirts 3-3.

Pērn otro gadu pēc kārtas par NBA čempioniem kļuva Goldensteitas "Warriors", kas finālsērijā ar 4-0 pieveica Klīvlendas "Cavaliers".

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu