"Liverpool" iesit piecus vārtus un atgriežas premjerlīgas līderpozīcijā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mohameds Salāhs un Sadio Manē
Mohameds Salāhs un Sadio Manē Foto: AFP/SCANPIX

"Liverpool" komanda piektdien savā laukumā ar 5:0 (3:0) pieveica Hadersfīldas "Town" un atgriezās Anglijas futbola premjerlīgas kopvērtējuma vadībā.

Šīs spēles rezultātu jau pēc spēlētām 15 sekundēm atklāja Nabī Keitā, tādējādi ar visātrāk gūtajiem vārtiem uzstādot jaunu "Liverpool" rekordu. Turpinājumā mājinieki spēlēja ļoti pārliecinoši, jo pirmajā puslaikā pa vārtiem guva Sadio Manē un Mohameds Salāhs.

Savukārt otrajā puslaikā šie abi spēlētāji izcēlās vēl pa reizei, nodrošinot Liverpūles klubam graujošu uzvaru.

"Šobrīd mums ir pareizā domāšana un ar smagu darbu laukumā cenšamies sagādāt problēmas katram pretiniekam," gandarīts pēc piektdien gūtās uzvaras bija "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops.

"Liverpool" pašlaik ir uz viļņa, jo tā visu turnīru ietvaros uzvarējusi jau desmit spēlēs pēc kārtas, kas ir labākais sasniegums kopš 2006.gada maija, kad vienībai bija 11 panākumu sērija.

Tikmēr sestdien negaidītu zaudējumu piedzīvoja trešajā vietā esošā Totenhemas "Hotspur", kas savā laukumā ar 0:1 (0:0) piekāpās Vesthemas "United". Vienīgos vārtus mačā iesita Maikls Antonio.

"Hotspur" vienība līdz ar to piedzīvojusi pirmo zaudējumu savā jaunajā stadionā.

Pēc piektdien gūtā panākuma "Liverpool" ir atguvusi vadību premjerlīgas kopvērtējumā - tai ir 91 punkts 36 spēlēs, kamēr par diviem punktiem atpaliek pašreizējā čempione Mančestras "City", kas gan aizvadījusi 35 mačus.

Trešā ar 70 punktiem 36 spēlēs ir Totenhemas "Hotspur", 67 punktus 35 cīņās iekrājusi Londonas "Chelsea", bet 66 punkti ir Londonas "Arsenal". Pirmo sešinieku ar 64 punktiem tikmēr noslēdz Mančestras "United".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu