Foto: "Baltic Fashion & Textile Riga" modes skates (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Ķīpsalā no 26. līdz 28. aprīlim notiek izstāde "Baltic Fashion & Textile Riga", kurā var apskatīt un iegādāties dažādus audumus un materiālus, šūšanas tehniku, gatavos apģērbus un aksesuārus, apmeklēt seminārus un modes skates, informē pasākuma organizatori. 

"Baltic Fashion & Textile Riga 2019" produkciju prezentē uzņēmumi no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Vācijas, Polijas, Krievijas, Itālijas, Apvienotās Karalistes, Bulgārijas un citām valstīm.

Izstādē pārstāvēti audumu ražotāji, kā arī būs pieejams šūšanas piederumu, mājas tekstila un interjera audumu klāsts, šūšanas iekārtas un ekipējums industriālajiem ražotājiem.

Tāpat ir iespējams iegādāties jau gatavu apģērbu sievietēm, vīriešiem un bērniem.

Šogad izstādē pirmo reizi darbosies "Fashion Pop-up Street", kurā varēs iepazīt un iegādāties jaunas un unikālas apģērbu kolekcijas. Savukārt inovāciju stends izstādē iepazīstinās ar jaunumiem tekstila un modes nozarē Latvijā, tostarp transformējamiem mēteļiem, dizaina sporta apģērbu, funkcionāliem lietusmēteļiem un apģērbu sievietēm.

Izstādes apmeklētāji varēs iepazīt arī "Magnetic Latvia" biznesa inkubatoros attīstītos produktus, kā arī notiks "Rīgas Modes" seminārs, kurā stāstīs par produktivitāti apģērbu rūpniecībā.

26. aprīlī notika seminārs "Tekstila industrija un biznesa kultūra Latvijā un Baltijas valstīs".

"Baltic Fashion & Textile" ir lielākā modes un tekstila izstāde Baltijā, kuru apmeklē vairāk nekā 9000 interesentu no vismaz 25 pasaules valstīm, vidēji 4000 no tiem ir profesionālie apmeklētāji - iepircēji, ražotāji, un tirgotāji. Izstādi rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība "BT 1".

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu