Krievijā vīrietis nogalina savus ģimenes locekļus un iemet akā. Upuru vidū - bērni (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Krievijā izmeklēšanas iestādes izmeklē piecu cilvēku ģimenes slepkavību. Viņu līķi tika atrasti kādā pamestā akā Ufas dārzā, vēsta portāls "Postimees", atsaucoties uz Krievijas medijiem.

Divas sievietes un trīs bērni ir pazuduši jau kopš 2018. gada decembra un līdz pat 2019. gada aprīlim neviens nebija ziņojis par viņu pazušanu, vēsta "Postimees", atsaucoties uz Krievijas medijiem.

Par piecu cilvēku ģimenes pazušanu policija uzzināja aprīlī, kad pēc palīdzības vērsās kāda Ufas iedzīvotāja, kura bija satraukta par savas draudzenes pazušanu. Policija izmeklēšanas procesā nonāca līdz 46 gadus vecam vīrietim, kurš bija bērnu tēvs.

Viņš bija vienīgais ģimenes tuvinieks, kurš varēja zināt detaļas par ģimenes pazušanas iemesliem, taču policijai viņš durvis neatvēra un izdarīja pašnāvību.

Izmeklēšanas gaitā tika noskaidrots, ka 2018. gada decembrī vīrietis nogalināja savu 39 gadus veco sievu un savus bērnus. Vienam no bērniem bija divi gadi, otram seši.

Par upuri kļuva arī viņa pameita un viņas bērns.

Kā vēsta likumsargi pēc slepkavības izdarīšanas, viņš pasūtīja kravas mašīnu un pārveda līķus uz kādu mazpazīstamu Ufas apgabala rajonu, līķus iemeta akā.

Meklēšanā tika iesaistīta visa Kriminālpolicijas nodaļa - izmeklētāji, kā arī daudzi policisti. Vienotā komandā viņi meklēja līķus mežos un Ziemeļu kapsētā. Tika izmanot arī speciālā tehnika. 

Precīzu sieviešu un bērnu nāves cēloni noteiks tiesu medicīniskā ekspertīze. Taču, kā vēsta laikraksts "Komsomoļska patiesība" visi cilvēki tika nožņaugti.

Visjaunākajam upurim bija tikai deviņi mēneši un viņu atrada ar knupīti mutē. Kāds no ģimenes paziņām zina stāstīt, ka ģimenes galva bijis aizrāvies ar alkoholu.

Ir ierosināta krimināllieta par divu un vairāku cilvēku slepkavību.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu