Pirmdienas horoskops: 29. aprīlis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: TVNET

Horoskops pirmdienai, 29. aprīlim. 

AUNS Šī var izrādīties samērā grūta diena. Būs pamatīgi jāiespringst, lai spētu izpildīt priekšniecībai sniegtos solījumus. Attiecībās ar līdzgaitniekiem neesi tikt tiešs, ieturi izteiktāku diplomātiju.

VĒRSIS Jutīsi, ka pieaug tavas līdera dotības, oratora spējas. Tu lieliski sapratīsies ar visa gada gājuma cilvēkiem. Šī var būt zīmīga diena Vēršiem, kuri saistīti ar pedagoģiju vai psiholoģiju.

DVĪŅI Ja saskarsies ar veselības problēmām, centies tās risināt ar homeopātijas, dabīgo ārstniecisko līdzekļu palīdzību. Der apzināties, ka arī labs noskaņojums spēj sniegt dziedējušu ietekmi!

VĒZIS Lielisks brīdis, lai koncentrētu uzmanību labi zināmām lietām, ierastiem darbiem. Attiecībās ar kolēģiem valdīs draudzīga, neformāla gaisotne. Šodien ir vērts rūpīgāk ieklausīties savā intuīcijā!

LAUVA Atturies no tendences uzspiest apkārtējiem savas domas. Ļauj līdzgaitniekiem rīkoties pēc saviem ieskatiem. Ja arī kādam sniedz padomus, tad dari to pēc iespējas neuzkrītošāk.

JAUNAVA Kaut arī tu ne visai tici ezoteriskām lietām, tomēr šobrīd ir vērts pievērst uzmanību sapnī redzētajam. Iespējams, ka tādejādi zemapziņa cenšas tev pavēstīt ko patiesi svarīgu!

SVARI Tava profesionāla izaugsme būs atkarīga no ieguldītās enerģijas, neatlaidības un arīdzan pacietības. Zvaigznes iesaka būt piesardzīgākam lietās, kuras skar dokumentāciju, tehniskās nianses.

SKORPIONS Nav izslēgts, ka pastiprināti interesēsies par reliģiju, filozofiju. Tu vēlēsies uzlūkot dzīvi no cita, daudz plašāka, viedāka skatu punkta. Profesionālajā jomā apliecināsi sevi kā patiesu darbarūķi.

STRĒLNIEKS Vēlēsies aktīvi pievērsties sabiedriskajām lietām. Labs laiks, lai realizētu radoša rakstura projektus, jo īpaši tos, kuri saistīti ar reklāmu, prezentācijām. Zvaigznes iesaka atturēties no alkohola.

MEŽĀZIS Neskatoties uz lielo darba slodzi, centies pievērst vairāk uzmanības mīļotajam cilvēkam. Parūpējies par kādu romantisku patīkamu pārsteigumu otrajai pusītei. Dienas otrajā pusē esi piesardzīgs pie stūres.

ŪDENSVĪRS Modīsies lieliskā noskaņojumā, kurš tevi pavadīs visas dienas garumā. Nav izslēgts, ka radīsies iespēja izveidot jaunas lietišķās attiecības, uzlabot savus ienākumus. Vakars solās būt romantisks.

ZIVIS Nedaudz skumjais noskaņojums var traucēt dinamiskām darba gaitām, jo īpaši komandas darbam. Iespējams, kolektīva gaisotni jauks tieši nelāgas tenkas, aprunāšana. Vakaru vēlēsies pavadīt vienatnē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu