Zodiaka dāmas, kurām sievas loma sagādā lielas grūtības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pexels

Visas sievietes ir dažādas - vienas par to vien sapņo, kā sava pavarda uzturēšana un rūpes par ģimenes dzīvi, citām krietni svarīgāka ir karjera, pašrealizācija, vai vienkārši - brīvība. To, kurām no Zodiaka dāmām ir visgrūtāk iejusties sievas lomā, atklāj portāls "Postimees".

Skorpions

No vienas puses, šīs zīmes pārstāve ir izcila saimniece - viņa vienmēr parūpēsies par to, lai ģimenes ligzdiņa ir kārtīga un mājīga, kā arī lutinās savas ģimenes pārstāvjus ar kulināriem sasniegumiem.

Skorpionam būt sievas lomā ir grūti nevis sadzīviski, bet gan emocionāli - šīs zīmes pārstāvei vienmēr attiecībās gribas būt dominējošai.

Ir tikai viena taisnība, un tā pieder Skorpionam. Vīrietis šādās attiecībās var justies nenovērtēts, kas var novest pie ģimenes pāra izjukšanas.

Zivis

Romantiskās Zivis padara laulības dzīves sākumā liks katram vīrietim justies kā bruņiniekam baltā zirgā. Šī dāma ir šķietami tik trausla un gaisīga, ka tā vīrietim tā vien gribas to pasargāt un lutināt.

Tiesa, problēmas rodas tad, kad šīs zīmes pārstāves vīrs sāk nogurt no pastāvīgās rūpju izrādīšanas - pat "mačo" tipa vīrietis dažkārt gribēs, lai pārmaiņas pēc parūpējās arī par viņu.

Lauva

Šī karaliskā dāma ir lieliska kompanjone, kas liks visiem viņas vīra darbabiedriem sajūsmā atskatīties. Viņa vienmēr ir balles centrā un spēj apžilbināt ar savu izskatu un aso prātu, taču.. Lauvas zīmē dzimušās ir pagalam neveiklas saimniecības lietās.

Šīs zīmes sieva ne māk, ne arī grib rūpēties par kopējo pavardu.

Ja pāris var vienoties par apkopējas nolīgšanu, problēmu var arī nebūt, taču, ja šāds risinājums nav iespējams, no strīdiem neizbēgt.

Astrologi uzskata, ka ģimenes dzīvei vispiemērotākā Zodiaka sieviete ir dzimusi zem Vēža zvaigznāja - šīs zīmes pārstāves ir apveltītas ar īpašu talantu rūpēties par saviem tuvākajajiem. Šis saraksts gan nav par to.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu