Lielākie satiksmes ierobežojumi - uz Vidzemes šosejas un pie Pāvilostas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Google Maps

Šonedēļ plašākie remontdarbi un satiksmes ierobežojumi ir uz Vidzemes šosejas Sēnītes posmā un pie Pāvilostas, informē "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Visplašākie remontdarbi uz valsts autoceļiem patlaban notiek uz Vidzemes šosejas Sēnītes posmā, kā arī Kurzemes piekrastē pie Pāvilostas, posmā no Labraga līdz Mežainei. Abos būvdarbu objektos ir ieviesti ievērojami satiksmes ierobežojumi vai izmaiņas. Ceļš no Labraga līdz Mežainei aizņem vairāk kā stundu.

Uz Vidzemes šosejas posmā no Garkalnes līdz Sēnītei ir ieviests ātruma ierobežojums 70 kilometri stundā (km/h) un satiksme notiek pa vienu braukšanas joslu katrā virzienā. Ir slēgta nobrauktuve no Vidzemes šosejas Valmieras virzienā un satiksme ir novirzīta uz rotācijas apli.

Vidzemē tuvojas nobeigumam Kaķupītes caurtekas būvdarbi uz Vidzemes šosejas Vaivē, tomēr satiksme tur vēl tiek regulēta ar luksoforu. Ķegumā sākušies HES tilta atjaunošanas būvdarbi, un satiksme tiek organizēta ar trim luksoforu posmiem. Uz autoceļa Gulbene-Balvi, posmā no Gulbenes līdz Kazupei, satiksme četros posmos tiek regulēta ar luksoforiem un to izbraukšana prasa vairāk nekā pusstundu.

Latgalē uz Daugavpils apvedceļa, posmā no Kalkūniem līdz Sventei, notiek ceļa segas pārbūves darbi. Būvdarbu zonā ir četri luksoforu posmi, un tās izbraukšana prasa pusstundu. Uz Daugavpils apvedceļa tiek atjaunots arī tilts pār Daugavu. Satiksme atkal ir novirzīta pa dzelzceļa tiltu. Uz autoceļa Daugavpils-Rēzekne tiek pārbūvēts tilts pār Rušenīcu pie Rušona ezera, un satiksme ir novirzīta pa apbraucamo ceļu, bet uz autoceļa Rēzekne-Gulbene atsākti pārbūves darbi posmā no Audriņiem līdz Dricāniem. Tur ir divi luksoforu posmi un nepieciešama pusstunda, lai posmu izbrauktu.

Zemgalē uz autoceļa Bauska-Aizkraukle pie Jaunjelgavas sākta ceļa pārbūve un ir viens luksoforu posms. Atsākušies būvdarbi uz autoceļa Jelgava-Iecava, kur vairākos posmos tiek organizēta reversa satiksme, kā arī sākti pārbūves darbi uz autoceļa Tukums-Auce, posmā no Lielauces līdz Aucei, kur ir divi luksoforu posmi.

Kurzemē uz autoceļa Kandava-Saldus, posmā no Remtes līdz Brocēniem, ir viens luksoforu posms un jāierēķina 20 minūtes, lai posmu izbrauktu. Uz autoceļa Kuldīga-Jūrkalne, posmā no Ēdoles līdz Jūrkalnei, divos posmos satiksmi organizē satiksmes regulētāji. Lai izbrauktu remontposmu, nepieciešama vismaz pusstunda. Savukārt uz autoceļa Annenieki-Jaunpils ir trīs ar luksoforiem regulēti posmi, un remontposma izbraukšana prasa 20 minūtes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu