Viņi dzīvoja ilgi un laimīgi... Astoņas slavenas sievietes, kuru laulība ir izdevusies (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ketrina Zeta-Džonsa
Ketrina Zeta-Džonsa Foto: AFP/SCANPIX

Pārvarēt sarežģījumus un uzbūvēt stipras attiecības nav vienkārši - arī viena laulība visas dzīves garumā mūsdienās ir retums, it īpaši, slavenību vidū. Tomēr ir dažas slavenas sievietes, kuras pierāda - tas ir iespējams!

Portāls "Brightside" apkopojis desmit slavenus pārus, kuri ir precējušies vienreiz un, cerams, uz visiem laikiem.

8. Bejonse Noulza - 10 gadi laulībā

Foto: Reuters/ScanPix

2008. gada 4. aprīlī Noulza apprecējās ar reperi un producentu Jay-Z jeb Šonu Koriju Kārteru. Viņi iepazinās 2002. gadās, kopā strādājot pie albuma. 2012. gadā viņiem piedzima meita Blū Aivija Kārtere, un 2017. gadā dvīņi - meita Rumi un dēls Sirs.

7. Džesika Alba - 10 gadi laulībā

Foto: Reuters/ScanPix

Ar savu vīru, Kešu Vorenu, Džesika iepazinās filmas "Lieliskais četrinieks" filmēšanas laikā. 2007. gada decembrī viņi paziņoja par saderināšanos un 2008. gada maijā pāris apprecējās. Pēc mēneša Džesika dāvāja dzīvību meitenītei Honorai Marijai Vorenai.

6. Klaudija Šīfere - 16 gadi laulībā

Foto: AP/Scanpix

Šīfere ir precējusies ar režisoru Metjū Vonu - viņi apprecējās pēc aptuveni pusotra gada draudzēšanās. Pāris audzina trīs bērnus - meitas Klementīni un Kosimu un dēlu Kasparu.

5. Sāra Mišela Gelāra - 16 gadi laulībā

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Michelle (@sarahmgellar) on

Gelāra satika savu nākotnes vīru, Frediju Prinsu, filmas "Es zinu, ko tu darīji pagājušajā vasarā" uzņemšanas laukumā - abi apprecējās 2002. gadā. Pāris vairākās intervijās norādījis, ka ļoti strādā pie savām attiecībām, tāpēc tās ir tik stipras.

4. Ketrina Zeta-Džonsa - 18 gadi laulībā

Foto: AFP/SCANPIX

Zeta-Džonsa satika savu mīļoto - aktieri Maiklu Duglasu - filmu festivālā Francijā 1998. gadā un drīz pēc tam arī apprecējās. Pēc 13 gadu ilgas laulības pāris gandrīz izšķīrās, taču nu nesaskaņas ir atrisinātas un kopdzīve turpinās.

3. Sāra Džesika Pārkere - 21 gads laulībā

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

Lai gan Pārkere vislabāk ir pazīstama ar savu ideālo attiecību meklētājas Kerijas Bredšovas lomu, viņa jau vairāk nekā 20 gadus ir laimīgi precējusies ar aktieri Metjū Broderiku. Pāris iepazinās Ņujorkā, 1991. gadā, un apprecējās vien sešus gadus pēc iepazīšanās. 

2. Keita Blanšeta - 22 gadi laulībā

Foto: AFP / Scanpix

Kaita Blanšeta un Endrjū Aptons iepazinās 1996. gadā Sidnejā, kur viņa studēja teātra mākslu. Pēc gada abi apprecējās un arī sāka strādāt kopā - Blanšetas vīrs bija teātra režisors, kā arī vadīja teātra kompāniju "Sydney Theatre Company", kurā Blanšeta darbojās līdz 2012. gadam. Pāris atzinis, ka veiksmīgas attiecības balstās kopīgās interesēs un absolūtā atklātībā.

1. Merila Strīpa - 40 gadi laulībā

Foto: Reuters/ScanPix

Merila Strīpa 1987. gadā sadraudzējās ar sava brāļa draugu, skulptoru Donu Gammeru. Kādu laiku, kamēr Dons ceļoja pa Eiropu, Strīpa dzīvoja viņa mājā un gatavojās to pamest, tiklīdz Dons atgrieztos. Taču, kad tas notika, viņas topošais vīrs pierunāja Merilu tur palikt. Neilgi pēc tam pāris apprecējās un viņu laulībā dzima trīs meitas un dēls.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu