Miks Ozoliņš savas meitas māti iemūžinājis seksīgā videoklipā (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Amerikā dzīvojošais režisors Miks Ozoliņš, kurš nesen uzsāka attiecības ar mūziķa Andra Kiviča bijušo sievu Madaru, uzņēmis visai seksīgu videoklipu savai bijušajai mīļotajai un meitas Eislijas mātei Kimberlijai. 

Iepriekš Kimberlija bija slavenās mūziķes Rianas fona dziedātāja, taču pēc tam uzsāka solokarjeru ar skatuves vārdu Billi Phene. Intervijā "Apollo" mūziķe novembrī norādīja, ka labprāt ļaus veidot videoklipus Ozoliņam, kas tagad arī ir noticis. 

Dziesmas "Love Crimes" videoklipā Kimberlija redzama vairākos seksīgos kadros - gan uz kailas miesas apģērbusi ādas žaketi, atsedzot pamatīgu dekoltē, gan izaicinošās pozās prezentējot sevi. 

Pie video mūziķe atklāja, ka video veidošanā palīdzēja viņas un Mika kopīgā meitiņa, kura aktīvi darbojusies aizkulisēs. 

Pats Ozoliņš sociālajos tīklos atzina, ka gaidāmas vēl daudzas citas kopīgas viņa un Kimberlijas sadarbības. 

Miks ar Kimberliju sāka attiecības 2011. gadā, un jau nākamajā gadā pasaulē nāca abu meitiņa Eislija. Pāris par šķiršanos paziņoja 2016. gadā. Miks regulāri sociālajos tīklos dalās ar sirsnīgiem foto kopā ar meitiņu, parādot, ka viņa saprot arī latviešu valodu. 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu