Otrdienas horoskops: 30. aprīlis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP

Horoskops otrdienai, 30. aprīlim. 

AUNS Galveno uzmanību veltīsi sava finansiālā stāvokļa uzlabošanai. Nav izslēgts, ka apsvērsi iespēju pamainīt darba vietu vai arī uzņemties atbildīgākus pienākumus. Galvenais, kā nākas pārdomā savus lēmumus!

VĒRSIS Neizmanto novecojušas darba metodes, tās ne tikai nesniegs rezultātus, bet arī kavēs tavu profesionālo attīstību. Jo atvērtāks būsi visu veidu novitātēm, jo ātrāk tiksi uz vēlamajām sliedēm!

DVĪŅI Domās būsi tālu prom no darba nebūšanām. Nav izslēgts, ka apcerēsi plānotās nedēļas nogales izklaides vai arī sapņosi par ko ļoti romantisku. Pielūko, lai priekšnieks nepieķer tevi slaistāmies!

VĒZIS Būsi tik noslogots ar darba lietām, ka pat nemanīsi, kas darās tev apkārt. Saskarsmē ar kolēģiem nekļūsti nevērīgs, ja kāds lūdz izpalīdzēt, tad daudz nedomā. Arī tev kādreiz var būt nepieciešams atbalsts.

LAUVA Esi piesardzīgāks ar to, kam un ko tu stāsti par saviem nākotnes biznesa plāniem. Šoreiz prātīgāk ieceres paturēt pie sevis, jo tā spēsi izvairīties no ideju zagļiem. Vakarā vari palutināt sevi ar glāzi vīna.

JAUNAVA Būsi ļoti apzinīgs. Ja reiz kādam ko apsolīsi, tad tā vai citādi, bet turēsi doto vārdu! Šobrīd labi padosies visu veidu analītiskais darbs, ar grāmatvedību, birokrātiskām niansēm saistītais.

SVARI Labprāt uzturēsies radošu, inovatīvu personu sabiedrībā, apmainīsies ar pieredzi, viedokļiem. Ja nepieciešams, vari doties pieredzes apmaiņas braucienā vai arī sākt kādus kursus.

SKORPIONS Nav izslēgts, būsi pārlieku kategorisks savos uzskatos, nekādi nevēlēsies pieņemt atšķirīgu viedokli. Šodien nevajadzētu organizēt svarīgas tikšanās, kārtot apjomīgus finansiālos darījumus.

STRĒLNIEKS Rutīna garlaikos, pat nedaudz nomāks tevi. Tāpēc centīsies visādi padarīt savu ikdienu krāšņāku, interesantāku. Šis var būt ražīgāks mirklis Strēlniekiem, kuri saistīti ar mākslas pasauli.

MEŽĀZIS Būsi noskaņots gūt panākumus, ja arī tas nozīmē pārvarēt ievērojamas grūtības, tikt galā ar apkārt valdošajām negācijām, kritiku. Tava otrā pusīte pratīs sniegt tev tik nepieciešamo morālo atbalstu.

ŪDENSVĪRS Šodien tava rīcība var kļūt spontāna, apkārtējiem grūti izprotama. Šis nav pats atbilstošākais mirklis, lai uzsāktu jaunus, tālejošus projektus, veiktu svarīgas pārrunas. Esi arī piesardzīgāks pie auto stūres.

ZIVIS Dienas pirmo pusi, visticamāk, pavadīsi, pārdomājot dzīvi un tikai pēcpusdienā tā nopietnāk pievērsīsies savam darbam. Vēlais starts var nozīmēt, ka tev darba vietā nāksies pavadīt pāris virsstundas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu