TV personībai Ilzei Kalvei atklāts vēzis; jau veiktas operācijas (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Latvijas Televīzijas korespondente Lielbritānijā un kādreiz populārās grupas "Pamatinstinkts" dziedātāja Ilze Kalve 17. aprīlī ar sociālo tīklu starpniecību atklāja, ka viņu piemeklējusi šausminoša slimība - olnīcu vēzis. 

"Nekad nebiju iedomājusies, ka ārsts pateiks - "vēzis". Man taču nekad nekas īsti nopietns nav kaitējis un pat tagad īsti nekas nekaiš! Iemesls? Visticamāk, ģenētika, ģimenē ir bijuši vairāki gadījumi.

Nu jau otrā operācija pie viena no labākajiem Latvijas onkologiem - daktera Mačuka - veiksmīgi pabeigta, taču drošības dēļ vajag arī ķīmijterapiju. Negribētos palikt bez matiem (bija "Pamatinstinktam" dziesma ar tekstu - stūrī viena sēž bez matiem! Tas būs par mani), zinu, ka mūsējie ir gan vadošajās UK universitātēs, gan slimnīcās, varbūt kāds ir iesaistīts vēža ārstēšanas klīniskajos izmēģinājumos?

Filmēšanu un apkārt skraidīšanu gan būs jāatliek uz brīdi, taču varbūt beidzot pieķeršos pie apģērba pārtaisīšanas video sērijas "YouTube". Tas tika visu laiku atlikts un atlikts, jo vienmēr bija svarīgākas lietas filmējamas...

Lai nu kā, situācija nav bezcerīga, ļoti noveicās, ka laicīgi atklāja, un, ja kārtīgi pacīnīšos, tad, kā teica dakteris, "varam cerēt uz labu rezultātu". Izņemot matus, protams," rakstīja Kalve. 

Nekad nebiju iedomājusies, ka ārsts pateiks - "vēzis". Man taču nekad nekas īsti nopietns nav kaitējis, un pat tagad...

Posted by Ilze Kalve on Trešdiena, 2019. gada 17. aprīlis

Kā izdevumam "Privātā Dzīve" atklāja TV personība, viņa operācijas veikusi Latvijā, nevis Lielbritānijā, jo šeit to par maksu ir bijis iespējams izdarīt ātrāk, turklāt Latvijas ārsti esot profesionālāki.  "Tiesa, tādām izmaksām gan nebiju gatavojusies, taču galvenais, lai viss ir izdarīts kā nākas. Man paveicās, jo no pirmās izmeklēšanas līdz otrajai operācijai bija tikai nedaudz vairāk par mēnesi. Plānoju izmantot arī Eiropas Savienības (ES) regulu – tas nozīmē, ka ES valsts rezidents var izvēlēties privātās medicīnas pakalpojumus jebkurā ES valstī un mana mītnes zeme tos apmaksā."

Kalve atzina, ka pagaidām finansiāls atbalsts viņai nav nepieciešams, pietiek ar morālo atbalstu no cilvēkiem. 

Tāpat viņa jau paspēja publiskot kādu atgadījumu, kas noticis pēc operācijas. 

"Bildē var redzēt vienu no manām lielākajām pēdējā laika muļķībām - ceturtajā dienā pēc operācijas izdomāju iziet ārā saulītē pastaigāties, jo dakteris liek, viss gāja labi līdz brīdim, kad bija jātiek atpakaļ uz piekto stāvu. Tiku līdz pusotram, bet tālāk nekā. Labi, ka palīgā atnāca Ansis Klintsons kurš, kā zināms, aktīvi nodarbojas ar fitnesu. Parēķināja, kāds man svars, cik iepriekš svaru zālē uzspiedis, un mierīgi vienā paņēmienā uznesa augšā. Labi, ka Rīgā tāds kaimiņš!

Tās kājas bildē manējās, stiepējs ir Ansis, no aizmugures vīrs nes mēteli. Neko daudz gan nevar redzēt, bet vismaz fakts piefiksēts!"

Bildē var redzēt vienu no manām lielākajām pēdējā laika muļķībām - 4. dienā pēc operācijas izdomāju iziet ārā saulītē...

Posted by Ilze Kalve on Ceturtdiena, 2019. gada 18. aprīlis
Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu