Trešdienas horoskops: 1. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Horoskops trešdienai, 1. maijam.

AUNS Esi mērenāks, apdomīgāks savās aktivitātēs. Neļauj steigai radīt kļūdas, kuras vēlāk nāksies krietni nožēlot. Šodien vēlams atturēties no ilglaicīgu projektu uzsākšanas, kā arī tālākiem braucieniem.

VĒRSIS Šobrīd var rasties iespēja izbaudīt paveiktā darba augļus, saņemt uzslavas no priekšniecības puses. Saskarsmē ar kolēģiem valdīs draudzīgas attiecības. Iespējams, vakarā kopīgi dosieties izklaidēties.

DVĪŅI Augstākstāvošie var pastiprinātāk kontrolēt tevis paveikto, tāpēc centies sevi parādīt no labākās puses. Attiecībās ar mājiniekiem var parādīties zināmas nesaskaņas saistībā ar naudas pielietojumu.

VĒZIS Nav izslēgts, nāksies veikt zināmas izmaiņas dienas plānos, ko savukārt diktēs no tevis neatkarīgi apstākļi. Jo prasmīgāk spēsi pielāgoties pārmaiņām, jo redzamākus panākumus galu galā sasniegsi.

LAUVA Centies nodalīt privāto dzīvi no darba jomas. Neļaujies kārdinājumam uzsākt dienesta romānu, jo tas radīs vienas vienīgas galvassāpes. Velti vairāk uzmanības atvasīšu dzīvē notiekošajam.

JAUNAVA Darbā valdīs saspringta gaisotne. Galvenokārt jau tādēļ, ka tuvosies kāda projekta izpildes termiņš, taču tā īstenošanā būs radušies pāris jūtami sarežģījumi. Centies saglabāt mieru un nosvērtību.

SVARI Droši liec lietā sev piemītošās diplomāta dotības, jo tās palīdzēs gan uzturēt saskanīgas attiecības ar kolēģiem, priekšniecību, gan panākt vēlamo pārrunās ar sadarbības partneriem. Esi apdomīgāks tēriņos!

SKORPIONS Centies nedaudz pozitīvāk raudzīties uz notiekošo, nezīmēt visu tik drūmās nokrāsās. Ja spēsi noskaņot sevi uz pozitīvas nots, arī darbi uz priekšu ies daudz raitāk. Vakaru pavadi kopā ar mīļoto.

STRĒLNIEKS Šodien it visā ieteicams ieturēt dubultu piesardzību! Ja saskaries ar juridiskām nebūšanām, labāk meklē profesionālu palīdzību, nevis mēģini sarežģījumus atrisināt paša spēkiem.

MEŽĀZIS Šis būs īstais brīdis, lai nedaudz noliktu malā darba lietas un vairāk uzmanības koncentrētu attiecību jautājumiem, iekšējiem psiholoģiskajiem procesiem. Tev derētu no sirds izrunāties ar kādu.

ŪDENSVĪRS Galvenā uzmanība tiks atlicināta darba jautājumiem. Tu pratīsi tikt galā ar ikdienišķiem sarežģījumiem, kā arī neapjuksi saspringtākās situācijās. Veiksme smaidīs arī mīlas jomā.

ZIVIS Zvaigznes silti iesaka ķerieties pie jauniem darbiem tad, kad esi ticis galā ar jau iesāktajiem. Vēlams būt piesardzīgākam, risinot juridiska rakstura jautājumus. Dienas izskaņā atrodi laiku otrajai pusītei.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu