Ceturtdienas horoskops: 2. maijs (2)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops ceturtdienai, 2. maijam. 

AUNS Neļauj sev raksturīgajam spītīgumam radīt liekus sarežģījumus. Šobrīd noteikti ir vērts ieklausīties pieredzējušāku kolēģu ieteikumos un neatsacīties no palīdzības, ja tā tev tiek piedāvāta.

VĒRSIS Panākumos lielu nozīmi spēlēs neatlaidība, prasme neapjukt saspringtākos apstākļos. Zvaigznes iesaka vairāk paļauties uz saviem spēkiem, jo diemžēl apkārtējo solījumi var sagādāt vilšanos.

DVĪŅI Svarīgi koncentrēt savu uzmanību tiešajiem pienākumiem un nenovērst uzmanību ar blakuslietām. Attiecībās ar kolēģiem var rasties domstarpības, kuras gan visai ātri spēsi novērst.

VĒZIS Diena paies mierīgās noskaņās, tu ātri vien tiksi galā ar pienākumiem un atlikušo laiku varēsi veltīt personīgām lietām. Saskarsmē ar mīļoto cilvēku var uzplaiksnīt jauns kaislību vilnis.

LAUVA Esi nedaudz apdomīgāks ar izteiktajiem apgalvojumiem, it sevišķi lietās, kurās neesi īsti speciālists. Ja tev tiek piedāvāts uzņemties jaunus pienākumus, pirms tam rūpīgi pārdomā vai tiksi ar tiem galā.

JAUNAVA Būsi uzdevumu augstumos, apliecinot ne vien savu profesionalitāti, bet arī labās attiecības ar kolēģiem. Šis ir piemērots brīdis, lai dotos komandējumā vai apgūtu jaunas zināšanas.

SVARI Šodien tevi var pārņemt sapņains noskaņojums, kurš tā īsti neļaus koncentrēties veicamajiem darbiem. Veiksme vairāk smaidīs tiem Svaru zīmes pārstāvjiem, kuri saistīti ar radošo, izklaides jomu.

SKORPIONS Tuvinieki vai kolēģi var neapzināti pārbaudīt tavu pacietības mēru. Lai nerastos asas vārdu pārmaiņas, centies būt savaldīgāks, vairāk darboties savā nodabā.

STRĒLNIEKS Labprāt uzņemsies komandas līdera lomu, centīsies apliecināt savas organizatoriskās dotības. Šis ir piemērots brīdis jaunu projektu uzsākšanai, lietišķu kontaktu veidošanai.

MEŽĀZIS Atvasītes ar savām atklāsmēm var nedaudz šokēt tevi. Nav izslēgts, nāksies kā nākas izrunāties ar viņām, centies izklāstīt lietu patieso būtību, atturēt no pusaudžu maksimālisma kļūdām.

ŪDENSVĪRS Pārrunās ar priekšniecību esi pašpārliecinātāks, drošāk aizstāvi savas idejas, nekautrējies paslavēt sevi. Pēcpusdienā var nākties pievērsties ar ģimenes dzīvi saistītajām lietām.

ZIVIS Nāksies nedaudz pasvīst, lai pilnībā īstenotu visus iecerētos darbus. Esi pašaizliedzīgāks, neapstājies pie pirmajām grūtībām. Šodien nebūtu vēlams kārtot nekustamā īpašuma jautājumus.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu