Brazīliešu modele iet bojā vētras laikā, jo cenšas glābt savus slīkstošos kucēnus (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Brazīliešu modelei Karolīnai Bitenkortai ģimenes atpūta beigusies traģiski – viņa noslīkusi pēc tam, kad izbraucienā ar jahtu vētras laikā metusies jūrā, lai glābtu savus kucēnus.

Modeles mirstīgās atliekas tika atrastas netālu no Cigarrras pludmales, Sanpaulu reģionā.

Bitenkortas vīrs Žoržs Sestini atbildīgajām iestādēm ziņoja par sievas pazušanu, kad viņa metās ūdenī no laivas. Taču pirms tam Sestini pats izmisīgi centās atrast savu sievu, peldot apkārt Ilhabela salai vismaz trīs stundas, līdz viņu izglāba pludmales patruļa.

Pāris ar katamarānu bija devies romantiskā atpūtā ap minēto salu. Pirms sākās vētra, kura brāzmās sasniedza vairāk nekā 100 kilometrus stundā, modele ievietoja savos sociālajos tīklos īso video stāstiņu, kurā smaida un izbauda atpūtu uz laivas.

Kad sakās vētra, laiva tika strauji pagriezta, izmetot pāra kucēnus no klāja. Bitenkorta nekavējoties metās ūdenī, cenšoties glābt suņus.

“Viņa ielēca jūrā, lai glābtu savus divus kucēnus, kas vēja dēļ tika iesviesti jūrā. Uz klāja bija tikai Karolīna, viņas vīrs un kucēni. Žoržs arī metās ūdenī, lai mēģinātu glābt sievu, bet vētra viņus izšķīra vienu no otra. Lai izdzīvotu, viņam trīs stundas bija jāpeld uz krastu,” teikts pārim tuvu stāvoša avota paziņojumā.

Bitenkorta bija pazīstama gan kā modele, gan TV šovu vadītāja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caroline Bittencourt (@cabitten) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caroline Bittencourt (@cabitten) on

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu