Marcinkēviča uzvar pirmās kārtas mačā turnīrā Uzbekistānā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Diāna Marcinkēviča
Diāna Marcinkēviča Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latvijas trešā rakete sieviešu tenisā Diāna Marcinkēviča otrdien ar uzvaru sāka Uzbekistānā notiekošo Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Pasaules tūres Namanganas W25 sērijas turnīru.

Pasaules ranga 266.vietas īpašniece Marcinkēviča, turnīrā būdama izlikta ar otro numuru, pirmās kārtas mačā ar 6-4, 6-1 sagrāva vien 16 gadus veco mājinieci Setoru Normurodovu, kura WTA rangā nav atrodama un kura sacensībās piedalījās ar rīkotāju īpašo ielūgumu jeb "wild card".

Par pirmās kārtas pārvarēšanu Marcinkēviča nopelnījusi piecus WTA ranga punktus.

Latvijas tenisiste pārī ar ukrainieti Žannu Poznihirenko startēs arī dubultspēļu sacensībās. Būdamas izliktas ar pirmo numuru, viņām pretī stāsies mājinieces Normurodova un Valentīna Šlejna, kuras turnīrā startē ar "wild card".

Savukārt Krievijā vienspēļu kvalifikāciju Himku W25 turnīrā pārvarējusi pasaules 618.rakete Daniela Vismane, kura trešdien pamatturnīra pirmajā kārtā tiksies ar sacensību sesto numuru Anastasiju Komardinu no Krievijas (WTA 358.). Kvalifikācijas pārvarēšana Latvijas ceturtajai raketei ļāvusi tikt pie viena WTA ranga punkta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu